Ploi generale în Republica Moldova, temperaturile sunt în scădere

Ploi generale în Republica Moldova, temperaturile sunt în scădere Prognoza meteo. Sursa foto: Pixabay

Republica Moldova. Vreme specifică pentru această perioadă a toamnei, astăzi, 12 septembrie. Va ploua în toată Republica Moldova, în cantități semnificative, după cum au informat meteorologii.

Va ploua în toată Republica Moldova, temperaturile vor fi la valori normale pentru această perioadă a anului

Temperaturile se mențin la valori normale pentru această decadă a lunii, cu maxime cuprinse între 21 și 24 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 15 grade. Cerul va fi înnorat în toată țara, pe tot parcursul zilei. Sunt anunțate 21 de grade la Cahul și la Bălți, câte 24 de grade Celsius la Chișinău și Ștefan-Vodă, în timp ce la Briceni și Răbnița mercurul din termometre va ajunge la 23 de grade, după cum au mai anunțat specialiștii meteo.

vremea

Prognoza meteo. Sursă foto: unsplash

Mâine, maximele sunt într-o creștere ușoară și se vor încadra între 25 și 27 de grade Celsius. Cerul se va menține înnorat, dar șansele de apariție a precipitațiilor vor fi scăzute.

Vremea va fi neschimbată, în România, față de ziua precedentă

Azi, în România, se va menține schimbarea drastică a vremii. Ceea ce înseamnă temperaturi scăzute și precipitații abundente. Țara se află sub influența unui val masiv de aer rece. Cerul urmează să fie mai mult înnorat pe tot parcursul zilei. De asemenea, vântul va avea intensificări pe toată durata ploilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Instabilitatea atmosferica va persista în Moldova, Transilvania, Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între valorile de 23 și 30 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 9 și 20 de grade Celsius, după cum au anunțat specialiștii de la ANM.

Joi, vremea va fi rece în București. Cerul va fi senin, dar vor exista unele înnorări în a doua parte a zilei. Pe de altă parte, vântul va sufla cu 15 km/h. Condițiile de ploaie vor fi reduse, au mai transmis specialiștii meteo.

Valorile maxime din Capitală vor ajunge până la 28 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 13 - 14 grade Celsius.