Viktor Orban s-a pus pe slăbit. Dieta pe care o ține premierul Ungariei

Viktor Orban s-a pus pe slăbit. Dieta pe care o ține premierul Ungariei Viktor Orban. Sursa foto: Platforma X

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a pus câteva kilograme în plus în ultima perioadă și a decis să se apuce de dietă. El a reînceput să se antreneze după un an și jumătate de la o accidentare în timp ce făcea sport. Pentru antrenamente, acesta a ales gantere kettlebell, un dispozitiv de antrenament cu origine militară rusească.

Viktor Orban vrea să slăbească cu orice preț

Orban nu pleaca fără greutățile kettlebell în călătoriile în străinătate. El folosește ganterele de 16 și 24 de kilograme. Cele mai comune sunt cele care cântăresc 8, 12, 16, 20, 24, 28, 32 și 40 de kilograme. Cu ajutorul acestor gantere se pot arde o mulțime de calorii, se poate obține o scădere spectaculoasă în greutate, se pot lucra mușchii profunzi din jurul coloanei vertebrale, mușchii spatelui, abdomenul și mușchii șoldurilor și se poate oferi un trunchi puternic și stabil.

Viktor Orban

Viktor Orban. Sursa foto: dreamstime.com

În ce constă antrenamentul lui Viktor Orban

Antrenamentele premierului se axează pe exerciții cu aceste gantere, un instrument cu rădăcini în Rusia, folosit inițial de armata sovietică pentru a menține soldații în formă.El face sport aproximativ 40 de minute pe zi. Deși în secolul al XVIII-lea, ele erau folosite ca un instrument simplu, dar eficient, pentru cântărirea recoltelor și a bunurilor, militarii ruși au recunoscut rapid beneficiile exercițiilor cu kettlebell și au început să le introducă în sălile de sport. Aceste gantere au o greutate fixă și un mâner în partea superioară, care asigură o priză optimă, esențială pentru realizarea anumitor exerciții de forță.

gantere Kettlebell

Gantere Kettlebell. Sursa foto Kettlebell.com.

Aceste gantere rusești sunt foarte populare

Popularitatea lor a crescut considerabil în ultimii ani. Cei care fac antrenamente cu aceste gantere slăbesc rapid și au o mulțime de beneficii pentru sănătate. Momentan, Viktor Orban nu a spus câteva kilograme a slăbit, dar s-a aflat că premierul din Ungaria nu face pauză de la sport. Este posibil ca acesta să țină și dietă, potrivit Blikk.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei