Prințul Harry și Meghan Markle au resentimente? Ce i-au făcut reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle au resentimente? Ce i-au făcut reginei Elisabeta a II-a Sursa foto: Facebook/ Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt atât de deschiși către familie. Poate acum au resentimente. Cei doi au fost destul de tranșanți cu regina Elisabeta a II-a.

Potrivit expertului Robert Lacey, Meghan și Harry au refuzat două invitații separate din partea regretatului monarh de a petrece timp cu Familia Regală în 2019.

Meghan și Harry au refuzat-o de două ori pe regina Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a ar fi invitat cuplul și pe fiul lor să petreacă o parte din vacanța de vară cu ea la Balmoral.

Cea de-a doua invitație a venit atunci când regretata regină a dorit ca Harry, Meghan și Archie să petreacă Crăciunul la Sandringham. Acest lucru nu s-a întâmplat. Harry și Meghan au preferat să meargă cu fiul lor timp de șase săptămâni în Canada.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pentru a agrava situația, pe măsură ce se apropiau sărbătorile de Crăciun, Harry și Meghan au refuzat-o pe regină pentru a doua oară. Ei nu au mers să stea la Balmoral cu ea în vară. De asemenea, au spus că nu se pot alătura ei la Sandringham nici pentru vacanța de Anul Nou”, a transmis Lacey, conform express.com.

Cei doi au anunțat că se retrag din funcția de membri seniori ai familiei regale în 2020. Cuplul locuiește acum în California cu Archie și Lilibet.

Cuplul în atenția publicului 

Cei doi au fost în atenția publicului pentru o bună perioadă de timp. Aceștia au lansat un documentar pe Netflix, iar Harry a lansat chiar și o carte, ce a devenit extrem de rapid un bestseller. Cartea „Spare” (n.r. „Rezervă”) a fost lansată pe data de 10 ianuarie 2023. Aceasta s-a vândut la nivel global în peste 6 milioane de exemplare.

Cartea lui Harry a atras atenția întregii lumi prin dezvăluirile sale. Acesta a făcut publice luptele personale, dar a și adus acuzații altor membri ai familiei regale. Printre aceștia s-au aflat regele Charles, regina Camilla, dar și prințul William.