Patru zodii care se confruntă cu astenia de toamnă. Stări de anxietate și epuizare

Patru zodii care se confruntă cu astenia de toamnă. Stări de anxietate și epuizare Astenia de toamnă. Sursa foto: Pixabay

Toamna își intră în drepturi, iar astenia pune stăpânire pe cele mai sensibile zodii. În următoarele săptămâni, acestea se vor confrunta cu oboseală, lipsa poftei de mâncare sau stări de anxietate. În plus, acești nativi vor simți că nu pot atinge pragul de productivitate dorit.

Zodii afectate de astenia de toamnă

Astenia de toamnă este considerată o afecțiune sezonieră și poate afecta numeroase persoane. Trei nativi se confruntă în fiecare an cu acest disconfort, care își lasă amprenta asupra vieții lor personale și profesionale. Cei mai afectați sunt Gemenii. Pe parcursul primelor săptămâni de toamnă, alergiile și astenia le strică starea de bine și vor avea nevoie de odihnă și pauză de la activitățile profesionale.

De asemenea, persoanele născute în zodia Leu resimt din plin stările de oboseală. Indiferent de câte ore de somn au, acestea nu vor avea energia necesară să își îndeplinească atribuțiile. În astfel de momente, sprijinul celor din jur poate fi de mare ajutor.

Zodie

Zodii. Sursa foto: p2722754/ Pixabay

Nativii Scorpion se pot confrunta cu probleme medicale

În cazul acestor zodii, astenia nu va fi singura problemă din această toamnă. După ce au neglijat micile probleme de sănătate, acestea s-au agravat. Astfel, vizitele la medic ar putea reprezenta principalele preocupări din următoarea perioadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Spre deosebire de alți nativii, Scorpionii au nevoie de suportul persoanei iubite. De asemenea, cuvintele de încurajare din partea familiei le vor putea schimba complet starea.

Astenia de toamnă, problemă majoră pentru Vărsători

În timp ce alți nativi se confruntă doar cu o parte dintre simptomele asteniei, Vărsătorii ajung într-o situație dificilă. Aceștia nu au poftă de mâncare, iar extenuarea îi va ține departe de relațiile cu cei din jur. În plus, persoanele născute sub semnul Vărsătorului ar putea fi nevoite să urmeze un tratament medicamentos sau să suplimenteze vitaminele. La polul opus, nativii Berbec nu se lasă afectați de aceste aspecte din exterior și se concentrează pe numeroasele proiecte din această toamnă.

Revista presei