Dinamo, două transferuri dintr-un foc. Cine sunt jucătorii străini aduși la club

Dinamo, două transferuri dintr-un foc. Cine sunt jucătorii străini aduși la club Dinamo București. Sursa foto: Facebook/Dinamo București

Dinamo a transferat doi jucători după întelegerea pe care a avut-o cu AFC Câmpulung Muscel. Mai exact, Clubul Dinamo 1948 Bucureşti şi Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord în ceea ce privește transferul definitiv al jucătorilor Hussaini Sanusi şi Believe Maapia Peter.

Dinamo, două transferuri dintr-un foc la început de toamnă

Jucătorii Hussaini Sanusi şi Believe Maapia au fost selectaţi de reprezentanţii departamentului de scouting de la turneului organizat în Abuja, Nigeria, la fel ca și Ahmed Bala Ahmed care a fost împrumutat la CS Tunari.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi textDinamo, două transferuri dintr-un foc la început de toamnă. Sursa foto: Facebook

Jucătorul de fotbal Hussaini Sanusi este mijlocaş de bandă, iar Believe Maapia Peter joacă pe postul de mijlocaş central ofensiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi fotbaliști străini vor îmbrăca tricoul celor de la AFC Câmpulung Muscel 2022, Liga a II-a, în acest sezon competiţional, sub formă de împrumut.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi textDinamo, două transferuri dintr-un foc la început de toamnă. Sursa foto: Facebook

Primele reacții ale fanilor după anunțul clubului

Reacțiile nu au întârziat să apară din partea fanilor clubului Dinamp. Cine va a scris: „Eu zic să ne grăbim cu legitimarea unui atacant și unui fundaș. Timpul trece, tic tac...perioada de mercato e aproape de sfârșit”.

Un alt comentator: „Foarte bine. Strategie de viitor. La anul în vară, luați în cantonament cu prima echipă și dacă doi din ei dau randament, e bine”.

„Bun venit și spor la treabă. Depinde de voi să demonstrați că meritați aplauzele tribunelor”, a scris un alt fan al clubului. Cineva mai critic a scris: „Fiindcă era scump biletul până în America de Sud, unde puteam descoperi fotbaliști tineri și tehnici”.

De asemenea, sunt și nemulțumiți cu privire la noile trasferuri la clubul Dinamo: „Din toti jucătorii de culoare aduși și împrumutati dacă iese unu fotbalist tot e bine. Cred că așa gândesc si cei din club. Glumele cu Glovo nu își au rostul.Poate peste un an îi aplaudam la victorie. Timpul ne va demonstra”, a scris la postarea clubului Dinamo.

Revista presei
Teatru. Volumul 2