Titlul la dublu mixt al US Open merge în Italia. Sara Errani și Andrea Vavassori au obținut victoria

Titlul la dublu mixt al US Open merge în Italia. Sara Errani și Andrea Vavassori au obținut victoria US Open, Sara Errani și Andrea Vavassori. Sursa foto: Facebook/ US Open Tennis Championships

Italia. Sara Errani și Andrea Vavassori din Italia au cucerit titlul la dublu mixt la US Open joi, învingând perechea americană Taylor Townsend și Donald Young cu scorul de 7-6(0), 7-5.

Prin această victorie, Errani și Vavassori și-au adjudecat primul titlu de Grand Slam la dublu mixt, după doar al treilea turneu major împreună, care a inclus Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Paris.

US Open. Taylor Townsend și Donald Young, înfrânți

Înfrângerea a marcat încheierea unui parteneriat îndelungat între Townsend și Young, care se cunosc din copilărie și au atins semifinalele la Flushing Meadows în 2014.

Young, în vârstă de 35 de ani, se pregătește să se retragă din tenis și să se dedice pickleball-ului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ne-a lipsit un pas, dar acesta este un vis devenit realitate pentru mine. Taylor este ca o soră mai mică, am crescut jucând Monopoly, intimidând-o, amuzându-mă. Să joc alături de ea în finala US Open este minunat”, a declarat Donald Young, potrivit News.ro.

Sara Errani și Andrea Vavassori

Sara Errani și Andrea Vavassori. Sursa foto: Facebook/ US Open Tennis Championships

Finala turneului la feminin, disputată între Jessica Pegula și Aryna Sabalenka

În noaptea trecută, la New York au avut loc semifinalele US Open 2024. În prima semifinală, Emma Navarro (locul 12 WTA) a întâlnit-o pe Aryna Sabalenka, iar jucătoarea clasată pe locul 2 mondial a câștigat în două seturi, cu 6-3, 7-6(2), după o partidă de 92 de minute.

În a doua semifinală, Jessica Pegula și Karolina Muchova (locul 52 WTA) au făcut un meci mai echilibrat, încheiat în trei seturi.

Finala US Open

Finala US Open. Sursa foto: Instagram/ usopen

Muchova, care a ajuns în semifinale la US Open pentru al doilea an la rând, a câștigat convingător primul set cu 6-1 și a început promițător setul secund, conducând cu 2-0, dar nu a reușit să mențină ritmul și a fost învinsă de Pegula.

Finala se va disputa sâmbătă seara, cu Sabalenka având statutul de mare favorită datorită experienței sale considerabile.

Revista presei
Ultima oră