Cornel Dinu nu trece printr-o perioadă prea bună: Bătrânețe, haine grele. Nimeni nu scapă de asta

Cornel Dinu nu trece printr-o perioadă prea bună: Bătrânețe, haine grele. Nimeni nu scapă de asta Cornel Dinu. Sursa Foto: EVZ

Cornel Dinu s-a simțit foarte rău în ultima perioadă și recent a fost internat în spital. Fostul mare fotbalist, antrenor și președinte al lui Dinamo este acum la Spitalul Universitar de Urgență Elias, într-o rezervă de cea mai bună calitate.

Cornel Dinu a fost internat în spital

Legendarul fotbalist s-a confruntat cu amețeli în ultima perioadă și a căzut prin casă. Efectul acestor amețeli care i-au cauzat pierderea echilibrului a fost amplificat și de problema pe care o are la șoldul și piciorul stâng, afectate de coxartroză. El a spus că ieri și-a spart capul și că familia l-a dus la spital.

cornel dinu

Cornel Dinu.Sursa Foto: Arhiva EVZ

Și-a spart capul

„Bătrânețe, haine grele… Nimeni nu scapă de asta. Îmi spunea un prieten că nu este pe Pământ crimă mai mare decât nașterea, care ne condamnă pe toți la moarte.Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am amețit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul… Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac?

Cornel Dinu.

Cornel Dinu. Sursa foto Youtube

Amețelile astea mi-au luat picioarele, care și fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinerețe, pe teren…M-au adus azi copiii la spital, are grijă de mine doctorul Băltățeanu, suntem prieteni de-o viață, e ca fratele meu. Urâtă tare-i bătrânețea…”,a spus fostul mare fotbalist pentru Fanatik.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cine este medicul care se ocupă de Cornel Dinu

Cornel Dinu se află la Spitalul de Urgență Elias sub atenta supraveghere a reputatului neurochirurg Dumitru Băltățeanu,un apropiat al acestuia. Doctorul care se ocupă de el este fostul soț al actriței Maia Morgenstern în prima decadă a anilor 2000, pe care a cunoscut-o în Franța, unde își construia o carieră de excepție în neurochirurgie la un spital din Marsilia și unde avea turneu actrița.

Revista presei
Teatru. Volumul 1