Mesajul care-i va frânge inima Elenei Udrea. Nu va vedea niciodată aceste imagini

Mesajul care-i va frânge inima Elenei Udrea. Nu va vedea niciodată aceste imagini Sursa foto: Instagram

Eva, fiica pe care Elena Udrea o are cu Adrian Alexandrov, va începe clasa zero în această toamnă și deja și-a descoperit câteva pasiuni. Tatăl micuței a spus că aceasta vrea să devină cântăreață și că este fana Andrei, Alinei Eremia și Deliei. Eva, în vârstă de șașe ani, ascultă toată ziua piesele artistelor.

Fetița Elenei Udrea, pasionată de muzică

„Ca pasiuni și ce îi place să facă este să cânte toată ziua prin casă. Le adoră pe Andra, Delia şi Alina Eremia. Cred că le știe toate piesele de apar pe la TV. De altfel, îmi tot spune că vrea să devină cântăreață. Dar nu vrea să nu cânte în fața publicului, e foarte timidă. Sigur că eu o încurajez în tot ce își dorește să facă pe viitor”, a spus Adrian Alexandrov pentru Fanatik.

Elena Udrea.

Elena Udrea. Sursa foto: Arhiva EVZ

Nu poate renunța la dulciuri și telefon

Adrian Alexandrov a mai spus că micuța are și slăbiciuni. Aceasta nu poate renunța la dulciuri, telefon și desene animate, dar partenerul Elenei Udrea încearcă să țină situația sub control. El a declarat că Eva înțelege când o atenționează să nu mai mănânce ciocolată și că nu se ceartă.

Adrian Alexandrov și Eva

Adrian Alexandrov și Eva. Sursa foto Facebook

Tatăl se ocupă de tot

„Desenele animate, telefonul, și ciocolata. Astea ar fi capriciile. Dacă le primește e cea mai fericită. Și e normal, având în vedere vârsta ei și având la îndemână tehnologia din ziua de azi. Dar, aici intervine tăticul și se asigură că le primește, niciodată în mod exagerat, totul cu măsură. Bineînțeles știe că le primește dacă e o fetiță ascultătoare și cuminte. Înțelege mereu care sunt pretențiile mele în funcție de cerințele, dorințele, sau capriciile ei. Nu ajungem să ne certăm sau să se supere pe mine că nu primește atât de multe dulciuri câte și-ar dori ea”, a mai declarat soțul Elenei Udrea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adrian Alexandrov a mai spus că se axează pe familie și că încearcă să-i ofere toată dragostea și atenția fetiței lui pentru că are mare nevoie.

Revista presei
Teatru. Volumul 1