Vlad Voiculescu trage ponoasele scandalului Tinder. Fosta sa parteneră nu renunță la război

Vlad Voiculescu trage ponoasele scandalului Tinder. Fosta sa parteneră nu renunță la război Sursa foto: Facebook

Vlad Voiculescu și fosta sa parteneră continuă lupta. Fostul ministru al Sănătății a devenit ținta acuzațiilor venite din partea Laurei Ștefănuț, mama fiicei sale. Femeia susținea că acesta ar fi avut un cont pe Tinder, unde ar fi schimbat mesaje cu diferite domnișoare. Cu toate că au pus capăt relației, războiul dintre cei doi pare departe de final.

Vlad Voiculescu și fosta parteneră, război total

Potrivit fostei sale partenere, Vlad Voiculescu se prezenta pe Tinder cu nickname-ul „Mark” și susținea că are 41 de ani.  Cu toate că a evitat să spună motivul separării de partenera sa, fostul ministru menționa că nu a înșelat-o niciodată.

Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț. Sursa foto: Cancan

Aceștia au devenit părinți în anul 2022, când Laura Ștefănuț a adus pe lume o fetiță. Cu toate că s-au separat, tensiunile dintre cei doi încă există.

Ignorat de fosta parteneră

Recent, acesta a fost surprins în timp ce se îndrepta spre locuința părinților Laurei Ștefănuț. Fostul ministru a preferat să ia un Uber pentru a merge la destinație. În paralel, mama fiicei sale se îndrepta cu mașină personală spre aceeași adresă, însă a intrat în locuința părinților fără să îl aștepte și pe fostul său partener.

Ne puteți urmări și pe Google News
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu. Sursa foto: Cancan

Ulterior, fostul ministru a intrat pe proprietatea părinților Laurei. După doar 20 de minute, fosta sa parteneră a ieșit din curte și a pus mai multe bagaje în mașină. Mai mult, femeia și-a pus copilul pe bancheta din spate și a plecat, arată Cancan.

La poarta casei au rămas tatăl acesteia, precum și fostul partener. După câteva minute, fostul ministru a intrat în casă și a luat cheia de la o mașină inscripționată cu numele fundației pe care a înființat-o.

Vlad Voiculescu nu a fost primit în locuința Laurei Ștefănuț

Fostul ministru nu a abandonat lupta și a mers pe urmele mamei fiicei sale. Astfel, acesta a ajuns în fața unui imobil cu apartamente din zona Cotroceni. Dincolo de mesajele și apelurile insistente, fosta iubită nu l-a primit în locuință.

Șeful USR București a încercat inclusiv să deschidă portiera mașinii fostei sale partenere, însă fără rezultat.

Revista presei