N-au mai avut răbdare. Iustina și Cornel de la Insula iubirii au postat prima poză cu fetița lor

N-au mai avut răbdare. Iustina și Cornel de la Insula iubirii au postat prima poză cu fetița lor Iustina și Cornel Insula iubirii. Sursă foto: Antena 1

Foștii concurenți de la Insula iubirii, Iustina Loghin și Cornel Luchian au împărtășit recent prima fotografie cu fetița lor, care urmează să vină pe lume în luna noiembrie. Bucuria viitorilor părinți este evidentă, iar acest moment important marchează o nouă etapă în viețile lor. Experiența de pe „Insula Iubirii” a fost esențială pentru consolidarea relației lor și pentru a confirma legătura profundă pe care o au.

Pe „Insula Iubirii”, cei doi au trecut prin teste dificile, însă Iustina și Cornel și-au întărit legătura și și-au reafirmat dragostea. Anunțul despre viitorul lor copil a fost făcut în cadrul bonfire-ului final al emisiunii, moment care a coincis cu ziua de naștere a lui Cornel. Imaginea cu fetița lor din burtică, postată de Iustina pe rețelele sociale, a adus și mai multă emoție și bucurie fanilor lor.

Insula Iubirii le-a schimbat viața

Iustina Loghin și Cornel Luchian au decis să își testeze relația pe „Insula Iubirii” cu câteva luni înainte de nuntă, în încercarea de a-și consolida legătura înainte de marele pas. Deși au avut momente de tensiune și au anunțat o scurtă despărțire în timpul competiției, dragostea lor a reieșit puternică și autentică. Au reușit să depășească provocările întâmpinate în Thailanda și au demonstrat că relația lor este mai solidă decât oricând.

Odată întorși în România, pregătirile pentru viitorul lor comun au început cu entuziasm, după ce Iustina a aflat vestea că este însărcinată. La 26 de ani, ea se pregătește să aducă pe lume primul său copil, în timp ce Cornel Luchian va deveni tată pentru a cincea oară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul concurent de la „Insula Iubirii” are deja patru copii dintr-o căsnicie anterioară, pe care îi vizitează frecvent și cu care menține o relație strânsă, deși aceștia locuiesc în Iași.

Ce nume au ales concurenții de la Insula iubirii pentru fiica lor

Pe platformele de socializare, Iustina Loghin a împărtășit recent cu entuziasm prima fotografie cu viitoarea ei fiică. Într-un InstaStory, a postat ecografia micuței Ivana Nectaria, programată să vină pe lume în luna noiembrie, stârnind o reacție emoționantă din partea urmăritorilor ei.

Ecografie Iustina Loghin

Ecografie Iustina Loghin. Sursă foto: Instagram

Iustina și Cornel s-au căsătorit în vară

În luna iunie, Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au căsătorit conform planurilor stabilite înainte de a participa în competiția televizată. Fosta concurentă a făcut un gest de recunoștință și a adresat scuze pentru comportamentul său din timpul competiției din Thailanda, exprimându-și aprecierea profundă pentru sprijinul constant oferit de Cornel.

„Dragul meu soț, am trecut printr-un test dificil, dar am ieșit mai puternici, mai uniți, și mai îndrăgostiți. Îți cer iertare pentru momentele în care te-am pus la încercare, dar știu că doar datorită iubirii tale neclintite suntem aici astăzi. Îți mulțumesc că ești omul care m-a făcut să înțeleg ce înseamnă dragostea adevărată. Te iubesc cu toată inima mea și nu îmi pot imagina viața fără tine. Acum, și pentru totdeauna, suntem noi doi împotriva lumii”, a scris Iustina Loghin, pe Instagram.

 

Revista presei
Pași în gol. Volumul 1