Frații Tate, paradă cu domeniul lor. Cei doi se laudă cu caviar la micul dejun

Frații Tate, paradă cu domeniul lor. Cei doi se laudă cu caviar la micul dejun
Exclusiv. Frații Tate nu par sa fie deranjati niciun pic de ultima ancheta a DIICOT. Drept urmare, Tristan a postat pe o rețea de socializare domeniul pe care cei doi îl stăpânesc.

Frații, stăpâni pe mii de metri pătrați

Cei doi frati Tate par să o ducă foarte bine, dacă judecăm după ultimele imagini postate de Tristan Tate. Acesta a vrut să răspundă răutacioșilor care au spus că ei locuiesc în hangare.
Așa că a făcut o filmare cu drona în care se vede întregul domeniu pe care cei doi îl stăpânesc. Este vorba despre mai multe hangare, unele transformate în zone de locuit, altele sunt cele în care fetele fac videochat. De altfel se vede și pe filmare faptul ca au loc special pentru masinile lor. Este vorba despre nu mai puțin de 12 mașini de lux care se văd în imagini. Totodată, unul dintre hangare a fost transformat în loc pentru antrenamente.

Caviar la Micul dejun

Practic este o sală de sport, ad-hoc unde cei doi frați se antrenează de zor. Este cunoscut faptul ca cei doi au fost kickboxeri de performanță și promovează un stil de viață cu mult sport. Pe de altă parte, tot pentru a da peste nas celor care îi contestă, același Tristan Tate a postat o altă filmare în care apare în momentul în care desface o cutie de caviar. După ce ia o lingură din ea, îi întinde și fratelui său cutia pentru a lua “micul dejun”.
Și această filmare a fost făcută pentru a demonstra celor care nu cred în potență lor financiară, faptul ca pot să aibă tot ce își doresc. Chiar și caviar la micul dejun. Frații Tate sunt în acest moment investigați, din nou de DIICOT. De această dată ancheta priveste infracțiuni mult mai grave ca până acum: act sexual cu minori, trafic de minori, dar și spălare de bani. Sunt zeci de fete care ar fi căzut victime ale celor doi frați, cu toate acestea, judecătorii au decis ca pot fi cercetați în libertate. Drept urmare nimeni și nimic nu îi împiedică să continue să câștige bani în diferite moduri, ilegale, spun procurorii

Revista presei
Jocul de-a vacanța