Accident mortal cu mașina Consulatului Ungariei

Accident mortal cu mașina Consulatului Ungariei Accident. Sursa foto: https://www.movarpress.hu/

Un accident mortal, în care a fost implicată și mașina Consulatului Ungariei la București, s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe autostrada A1.

Accident mortal pe A1

Accidentul, în urma căruia o persoană a murit, s-a petrecut pe autostrada A1, pe tronsonul dintre Timişoara şi Lugoj.

Potrivit primelor informații de la fața locului, un camion care transporta lemne și-a părăsit propria bandă de circulație și a intrat pe contrasens.

Martorii la accident spun că autocamionul mergea suficient de tare încât să rupă parapetul care separă sensurile de mers.

Ne puteți urmări și pe Google News

Camionul plin cu lemne a lovit apoi două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus.

Șoferul mașinii Consulatului Ungariei a murit

Printre cele două mașini lovite de camion se numără și una de corp diplomatic.

Potrivit News.ro, unul dintre automobilele implicate în accident aparţine Consulatului Ungariei la Bucureşti.

Se mai știe, până la această oră, că în mașina aparținând Consulatului Ungariei nu se afla niciun membru al corpului diplomatic, ci doar șoferul.

Potrivit informațiilor de ultima oră, conducătorul auto a murit în urma accidentului.

Șoselele din România, periculoase pentru politicieni

Reamintim că, în urmă cu două zile, ministra Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, a fost victima unui accident rutier, petrecut în județul Vâlcea.

Politiciana a suferit mai multe răni ușoare în urma coliziunii soldate cu răsturnarea mașinii în care se afla și a fost transportată la spital.

Ministra Familiei se afla pe locul din spate, iar mașina era condusă de un ofițer al Serviciului de Protecție și Pază (SPP)

Accidentul s-a petrecut în localitatea Racovița, județul Vâlcea. Poliția i-a testat cu aparatul etilotest atât pe SPP-istul care conducea mașina cu Natalia Intotero, cât și pe femeia care conducea cealaltă mașină implicată în accident, dar rezultatul a fost negativ.

Și reamintim că, în cursul zilei de joi, două accidente rutiere grave, cu coliziuni în lanț, avut loc pe drumul european DN 2-E85. În cele două evenimente rutiere au fost implicate 18 persoane care au necesitat spitalizare.

Revista presei