Cadouri de calici. De ce s-a supărat Prințul Harry pe Familia regală  

Cadouri de calici. De ce s-a supărat Prințul Harry pe Familia regală   Prințul Harry. Sursă foto: Facebook/Prince Harry, Duke of Sussex

Familia Regală impune o limită de cheltuieli „ridicol de scăzută” atunci când, în mod tradițional, fac schimb de cadouri în Ajunul Crăciunului. Aceștia au o regulă puțin cunoscută privind cadourile de Crăciun, care l-ar fi lăsat pe Prințul Harry „dezamăgit” când era tânăr.

Potrivit autorului Craig Brown, familia regală are o limită de cheltuieli „ridicol de mică”, în jur de 5 lire sterline, pentru cadourile de Crăciun. Acest lucru înseamnă că trebuie să se gândească la cadouri care sunt „ciudate sau extrem de ieftine”.

Cadouri ieșite din comun

În cartea sa „Voyage Around the Queen”, Brown spune că „un scaun de toaletă gonflabil sau kituri pentru a-ți crește barba” ar fi cadouri tipice pe care le-ar primi reprezentanții regali. Brown spune că Familia Regală nu este de acord cu cadourile de Crăciun scumpe și luxoase.

Membrii mai în vârstă ai familiei „apreciază cu adevărat” cadourile mai mici. Cei mai tineri s-au luptat uneori cu regula. „Se pare că nu își doresc deloc prea multe. Din păcate, unii dintre membrii mai noi ai Familiei Regale au încălcat această regulă. Dar ca să vă faceți o idee, limita de cheltuieli este ridicol de mică. Așa că trebuie să vă gândiți la ceva ciudat precum un borcan de gem. Acest gen de lucruri sunt foarte apreciate. Acestea sunt lucruri despre care știm că au fost oferite în trecut - și nu am de gând să dezvălui cine le-a oferit sau cine le-a primit. Deci, cadouri destul de copilărești. Dar asta este ceea ce le place să primească” a scris Craig Brown în cartea sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul Harry și experiențe din copilărie

În cartea sa de memorii Spare, prințul Harry și-a amintit de un moment în care stătea la Sandringham Estate în Ajunul Crăciunului, pregătindu-se să despacheteze cadourile. Primul cadou ales a fost unul de la prințesa Margaret. „Stând în fața grămezii mele, am ales să deschid prima dată cel mai mic cadou. Pe etichetă scria: „De la mătușa Margo”. Am strigat: „Mulțumesc, mătușă Margo!" a scris Harry în cartea sa.

Harry susține că apoi a rupt ambalajul cadoului. Acesta a descoperit un pix, despre care Prințesa Margaret a subliniat că era învelit într-un peștișor de cauciuc, conform Express .

Revista presei