Accident mortal de microbuz pe DN2. Planul Roșu de intervenție, activat

Accident mortal de microbuz pe DN2. Planul Roșu de intervenție, activat Accident. Sursa foto: Facebook

Un accident grav a avut loc pe „Drumul morții”. În urma impactului, două persoane au murit și alte opt au fost rănite. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. Din primele informații legate de caz, șoferii celor două autoturisme implicate au murit pe loc.

Accident grav pe Drumul morții

Impactul a avut loc în dreptul localității Bălcăuți, județul Suceava. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, în accident au fost implicate două mașini și un microbuz.

Șoferii celor două autovehicule implicate în coliziune au murit, iar opt pasageri, între care și doi copii, au fost răniți.

Pasagerii răniți au fost transportați la spital

Potrivit primelor date, cele opt persoane rănite au suferit traumatisme, însă erau conștiente la sosirea echipelor de intervenție. Toți pasagerii răniți au fost transportați la  unitățile spitalicești din Suceava și Rădăuți. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului și suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Suceava”, au anunțat pompierii.

Accident

Accident. Sursa foto: Facebook

Accident mortal pe DN2. Traficul este afectat

Pompierii suceveni au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare. De asemenea, la fața locului au ajuns două echipaje de prim-ajutor precum și o ambulanță SMURD.  La această oră, circulația pe DN2 este afectată.

Nu este singurul accident înregistrat în ultimele ore. Duminică, un șofer din Tulcea a lovit două persoane aflate pe o bancă. Potrivit polițiștilor tulceni, impactul a fost extrem de puternic și s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. Una dintre persoanele lovite și-a pierdut viața.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani ar fi condus un autoturism pe DJ 222, iar din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul autoturismului şi ar fi pătruns pe trotuar, unde a accidentat două persoane, ce se aflau pe o bancă”, a anunțat IPJ Tulcea.

Revista presei