Familia Regală. Prietenii Prințului Harry și ai lui Meghan se întorc împotriva lor, după o mișcare scandaloasă

Familia Regală. Prietenii Prințului Harry și ai lui Meghan se întorc împotriva lor, după o mișcare scandaloasă Harry și Meghan. Sursa foto Facebook

Foștii prieteni ai Prințului Harry și Meghan Markle au criticat cuplul pentru declarațiile lor publice despre Familia Regală.

O sursă din interior a povestit mai multe despre acest subiect, care aruncă în aer familia regală Marii Britanii

Prințul Harry și Meghan Markle, criticați din nou. De unde a pornit scandalul

Foștii prieteni ai Prințului Harry și Meghan Markle au criticat cuplul pentru comentariile lor publice despre Familia Regală. Unul dintre ei a afirmat: "Nu pot să cred că s-ar coborî atât de jos".

Cuplul s-a retras din rolurile lor în cadrul monarhiei în 2020 și s-au stabilit în Montecito, California, unde locuiesc cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie, în vârstă de cinci ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de trei ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

De atunci, Ducele și Ducesa de Sussex au vorbit despre viața lor privată în cadrul Familiei Regale printr-un interviu cu gazda TV Oprah Winfrey, memoriile explozive ale lui Harry, intitulată Spare, și o serie documentară pe Netflix, intitulată 'Harry & Meghan'.

Foștii prieteni ai cuplului se întorc împotriva lor. Situația este tot mai tensionată

The Times a vorbit cu mai mulți foști prieteni ai Ducelui de Sussex înainte de împlinirea vârstei de 40 de ani, luna viitoare. Unul dintre ei a spus: "Nu pot să cred că s-ar coborî atât de jos. Este extrem de neloial. Oprah, Netflix și apoi cartea? Trei lovituri și ești afară."

Un altul a adăugat: "Este un băiat furios. Lucrurile nu au ieșit așa cum și-ar fi dorit. Cred că îi este dor să fie aici [în Marea Britanie] și vrea să fie admirat mai mult."

Un al treilea a declarat pentru publicație: "Harry și Meghan ar fi putut pleca cu demnitate și decență, fără să denigreze instituția. Concluzia este că au făcut bani din denigrarea familiei sale", relatează Express.co.UK

Revista presei