Floyd Mayweather, avere demnă de un campion. Ce l-a impulsionat pe boxer să scrie istorie

Floyd Mayweather, avere demnă de un campion. Ce l-a impulsionat pe boxer să scrie istorie

Floyd Mayweather este un boxer care se poate lăuda cu un record greu de atins, aproape de neconceput. Vorbim despre un record perfect cu reușite, care de fapt are la bază o nereușită dureroasă.

Un boxer unic în lume

Floyd Mayweather este membru al clubului exclusivist al marilor boxului care au atins ceea ce este de neconceput. Mai exact record perfect, cu o cariera marcată de o competență de neegalat, strategie si un șir neîntrerupt de victorii. De-a lungul carierei sale profesionale, 50 de adversari formidabili au urcat alături de el în ring. Fiecare dintre cei 50 au fost hotărâți să încheie meciul victorioși. Dar niciunul nu a reușit, nici măcar nu a reușit să remizeze.

Practic Floyd nu le-a dat drept de apel niciunuia dintre adversari. În mod paradoxal, această îndârjire a boxerului a venit de la prima și ultima lui înfrângere. S=a întâmplat la Jocurile Olimpice din Atlanta în 1996. La acel moment Floyd Mayweather avea numai 19 ani. Adversarul său din ring a fost un rus, Serafim Todorov. Acesta din urmă a intrat în ring convins că o să0l bată pe Mayweather, ceea ce s-a și întâmplat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicio înfrângere cu 50 de adversari

Doar că acest lucru nu l-a demoralizat pe sportivul american, din contră, i-a dat șutul de care avea nevoie să devină un megastar. Înfrângerea a servit drept o lecție crucială pe care Mayweather a interiorizat-o și a folosit-o pentru a-și alimenta succesul viitor. Înțepătura acestei pierderi a aprins o determinare în Mayweather, transformându-l într-o forță de neoprit în arena de box.

Recordul impecabil al lui Mayweather și abilitățile extraordinare în ring l-au determinat să strângă o avere netă de 400 de milioane de dolari. Este cel mai bogat boxer din toate timpurile și unul dintre cei mai bogați sportivi din lume. De altfel și în acest moment, sportivul are în America mai multe săli de box, iar la una dintre ele se antrenează și Ronald Gavril.