Gică Popescu, imagini în premieră cu fiica lui. Maria Popescu, mândria tatălui

Gică Popescu, imagini în premieră cu fiica lui. Maria Popescu, mândria tatălui Sursa foto: Arhiva EVZ

Celebrul fotbalist Gică Popescu a făcut publice imagini cu fiica lui, Maria. Acesta lucru s-a întâmplat chiar de ziua fetei, când a împlinit 24 de ani.

Fiica lui Gică Poescu a împlinit 24 de ani

Maria Popescu este copilul celebrului fotbalist Gică Popescu. Chiar dacă tatăl său o iubește enorm și a trimis-o la studii peste hotare, nu i-a făcut chiar toate poftele. Potrivit informațiilor din spațiul public, fotbalistul nu i-a dat mai mult de 1000 de euro pe lună, bani de cheltuială în Barcelona, acolo unde a studiat. Nici la mașini, Gică Popescu nu a fost prea darnic. Drept urmare, Maria conduce o mașină de 10.000 de euro. ”Maria să fie fericită că are o mașină nouă.

Este prima mașină pe care o conduce după ce a luat permisul. Eu, când am început, am început cu 1300 (n.r. Dacia 1300). După care m-am dus la 1310, 1400... După care m-am dus afară, la Eindhoven. Am făcut bani și mi-am cumpărat prima mea mașină. Mașina pe care o conduce Maria este pe banii mei. Ea acum lucrează la două businessuri, unul împreună cu mine. Și i-am promis că dintr-unul dintre businessuri, dacă iese bine, o să-și schimbe mașina.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trebuie să muncească dacă vrea o mașină mai scumpă

Dar trebuie să fie mulțumită că primește o mașină gratis, atât am considerat eu că... prima mașină nu poate să conducă o astfel de mașină. Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină scumpă atât timp cât n-a făcut nimic. Ca să ai o mașină bună trebuie să faci ceva să meriți, să muncești”, a spus fotbalistul la acel moment.

Cu toate acestea fiica lui pare extrem de fericită cu toate oportunitățile pe care i le-a oferit tatăl său. Cei doi au lansat chiar și un parfum împreună la meciul Generației de Aur desfășurat în luna mai a acestui an. Pe paginile de socializare, Maria nu se afișează cu extravaganțe și nici cu mașini sau haine extrem de scumpe, semn că tatăl său este un reper pentru ea.

Revista presei