Gina Pistol și Smiley, gest în premieră din vacanță

Gina Pistol și Smiley, gest în premieră din vacanță Smiley, Gina Pistol, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Irina Fodor, Răzvan Fodor / sursa foto: Instagram

Smiley, Gina Pistol și fetița lor, Josephine, au fost zilele acestea în renumita zonă Toscana, în Italia. Locul și momentul potrivit pentru a face un gest în premieră.

Poză în premieră publicată de Smiley

Cei trei au sărbătorit ziua de Sfânta Maria, pe 15 august, alături de mai mulți prieteni. Iar Andrei Tiberiu Maria, cu numele de scenă Smiley, a transmis pe rețelele de socializare urarea de „La mulți ani!”, printr-o postare în care apare, în premieră, alături de soție și părinții lui.

„Indiferent dacă se zice “la mulți ani” și azi sau doar pe 8 septembrie… noi vă dorim sănătate și o zi însorită! Fam. Maria”, este mesajul transmis de cântăreț.

În imagine apare mama lui Smiley, Ioana Maria, care își îmbrățișează fiul și nora, dar și tatăl cântărețului, Ion Maria, care ține o mână pe spatele Ginei Pistol și zâmbește la cameră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate că postează destul de des imagini cu familia lui, aceasta este prima dată când apar într-o ipostază toți patru.

Smiley cu părinții

Smiley cu Gina Pistol și părinții săi / sursa foto: Instagram

Cu cine a mers Smiley în vacanță

Odată încheiate concertele și filmările, Smiley și-a luat familia și prietenii și au fugit pentru câteva zile în Toscana, pentru a se relaxa. Alături de cântăreț și soția lui, Gina Pistol, au mers în Toscana și prietenii lor cei mai buni Răzvan și Irina Fodor.

Nu mai puțin cunoscutul Răzvan Fodor, a postat imagini pe Instagram, glumind pe seama lui Smiley, sugerând că este ospătar la masa lor.

„Toscana este minunată, iar oamenii sunt incredibil de amabili și atenți!🤣”, spune Fodor în postare.

Adela Popescu, luată la întrebări

În Toscana, în această perioadă, se află și Adela Popescu cu Radu Vâlcan, care au plecat într-o „vacanță a părinților”. Ei nu i-au luat în Italia pe cei trei băieți ai lor Adrian, Alexandru și Andrei.

Andreea Bănică a comentat amuzată aflând că Adela nu a luat copiii cu ea și că singulul copil din grup este Josephine, fetița lui Smiley: „Păi, măi fată, cum vine asta vacanța părinților cu copiii altora?”.

Revista presei