Incident fatal în Brașov. Un bărbat a căzut de pe o schelă

Incident fatal în Brașov. Un bărbat a căzut de pe o schelă SMURD. Sursă foto: Facebook

Brașov. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit în Brașov, după ce a căzut de pe o schelă de la o înălțime de zece metri.

Incident fatal în Brașov. Un bărbat a căzut de pe o schelă

Sâmbătă, un bărbat în vârstă de 44 de ani a decedat în urma unei căderi de zece metri de pe o schelă, în municipiul Brașov. Echipajele medicale, care au intervenit rapid la fața locului, au găsit victima în stop cardio-respirator și au început imediat manevrele de resuscitare, dar din păcate, eforturile nu au avut succes.

Incidentul s-a petrecut pe strada Ștefan Baciu, iar în urma căderii, bărbatul a fost găsit într-o stare critică. Intervenția echipajelor de urgență a inclus măsuri de resuscitare, dar din păcate, nu s-a reușit salvarea vieții acestuia.

Schelă

Schelă. Sursă foto: Unsplash

Bărbatul care a căzut de pe schelă nu a mai putut fi salvat

Două echipaje SMURD, împreună cu o autospecială dotată cu apă și spumă și echipamente de descarcerare, au ajuns rapid la locul accidentului. De asemenea, o autoscară a fost mobilizată pentru a facilita intervenția echipei de salvare. La sosire, echipele medicale au găsit victima în stare de stop cardio-respirator.

Ne puteți urmări și pe Google News

Intervenția salvatorilor a inclus aplicarea manevrelor de resuscitare, dar, din păcate, aceste eforturi nu au reușit să stabilizeze pacientul. Oficialii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov au confirmat că bărbatul a fost declarat decedat la scurt timp după sosirea echipei de urgență.

Accident rutier grav și în Vaslui

Sâmbătă după-amiază, în județul Vaslui a avut loc un accident rutier care a implicat două microbuze și un autoturism, transportând un total de 13 persoane. La scurt timp după incident, echipele medicale de urgență au ajuns la locul accidentului pentru a evalua starea victimelor și a oferi îngrijirile necesare.

În urma evaluării, trei persoane au fost identificate ca necesitând asistență medicală, dintre care una a fost transportată la spital pentru tratamente suplimentare. Accidentul s-a produs pe DN 24, în zona intersecției cu drumul spre comuna Bogdănești, în apropierea localității Banca, și a necesitat intervenția rapidă a echipelor de salvare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a coordonat intervenția la fața locului, asigurându-se că toate persoanele implicate primesc îngrijirea adecvată. Echipele de urgență au acționat eficient pentru a gestiona situația și a preveni agravarea stării victimelor.

 

Revista presei