Ciucă, replică pentru Ciolacu: Să stea liniștit! Va avea un exemplar cu dedicație

Ciucă, replică pentru Ciolacu: Să stea liniștit! Va avea un exemplar cu dedicație

România. Nicolae Ciucă i-a răspuns lui Marcel Ciolacu în contextul discuțiilor despre cartea „Un ostaș în slujba țării”, după ce a observat „ardoarea” cu care premierul vorbește despre  acest subiect.

Nicolae Ciucă: Să stea liniștit! Va avea un exemplar cu dedicație

Nicolae Ciucă i-a transmis, de asemenea, premierului că va avea un exemplar al cărții sale. Mai mult, îi sugerează lui Marcel Ciolacu să trateze cu maximă responsabilitate situația de la spitalul Pantelimon. Fostul premier mai afirmă că a observat cum liderul PSD a făcut declarații contradictorii în spațiul public.

Nicolae Ciucă: „Am observat ardoarea cu care premierul Marcel Ciolacu aduce în discuție problema cărții pe care am scris-o. Îi transmit să stea liniștit! Va avea un exemplar cu dedicație, sper că va reuși să-l citească”.

May be an image of 2 peopleNicolae Ciucă, contre cu Ciolacu pe seama cărții. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Marcel Ciolacu, criticat pentru declarațiile despre cazul de la spitalul Pantelimon

Ciucă merge cu criticile mai departe și spune că „este nevoie de mai mult curaj politic și onestitate, și indiferent de situație, Ciolacu trebuie să transmită încredere în justiție și sistemul de sănătate”.

„Dar până atunci, în calitate de partener de coaliție, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situația de la spitalul Pantelimon. Am observat controversele din presă și declarațiile contradictorii ale premierului Marcel Ciolacu”, a mai transmis liderul PNL.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nicolae Ciucă, contre cu Ciolacu pe seama cărții. Sursa foto: Facebook

Nicolae Ciucă: Premierul României trebuie să transmită încredere

Liderul PNL mai spune că în această perioadă „este nevoie de mult mai mult curaj politic și onestitate”. În opinia sa, „Trebuie spuse lucrurile exact așa cum sunt, fără a căuta popularitate”, făcând referire la Marcel Ciolacu.

Mai mult, fostul premier face apel la calm și „Indiferent cine a greșit, dacă s-au grăbit procurorii sau dacă există vreo situație în care medicii au acționat în afara normelor, premierul României trebuie să transmită încredere în justiție și sistemul de sănătate”.

Liderul PNL a mai afirmă că nu este în regulă ca Marcel Ciolacu „să spună azi ceva, iar mâine altceva. Este cea mai nefericită decizie, iar românii nu au nevoie de atitudini politicianiste în asemenea situații”, a scris liderul PNL pe social media.

Revista presei