Big Nasty, anunț de ultimă oră. Cu ce star international va colabora actorul

Big Nasty, anunț de ultimă oră. Cu ce star international va colabora actorul Sursa foto: Facebook/ Florian Munteanu

Florian Munteanu, Big Nasty mai exact, a făcut publică o colaborare de ultimă oră alături de unul dintre cei mai cunoscuți artiști. Este vorba despre nimeni altul decât Dolph Langren alături de care românul s-a fotografiat.

Screenshot

Colaborare spectaculoasă de ultimă oră

La fotografia în cauză, Florian Munteanu a explicat că este vorba despre o reuniune pentru noi proiecte. ”Reunirea Drago. Mi-a părut bine că l-am văzut pe Dolph în LA pentru a discuta despre noi proiecte. Pregătim surprise”, a scris românul. Fanii au comentat imediat că poate va fi vorba despre o revenire a lui Dolph în rolul lui Drago și a lui Florian Munteanu în rolul fiului său.

Până în acest moment, actorul român nu a comentat nimic oficial legat de aceste speculații. Cert este că activitatea ta sa în lumea filmului este din ce în ce mai bogată. În ultimii ani, fostul pugilist s-a concentrat pe activitatea sa cinematografică, drept urmare cei de la Hollywood l-au distribuit în diferite producții. De altfel, inclusiv, povestea lui de viață este demnă de un film.

Viața lui Florian Munteanu, ruptă dintr-un film

Părinții lui au plecat din Târgu Mureș în Germania în 1985. Iar actorul s-a născut în 1990 în Germania. De mic a fost pasionat de sport, tatăl său l-a susținut și a reușit să participe la diferite competiții în Germania. Cel care l-a ajutat să își schimbe cariera a fost nimeni altul decât românul Eduard Irimia. Acesta l-a îndrumat pe Florin Munteanu către lumea filmului, unde se pare că are mai mult succes ca în box.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iar cel care l-a remarcat pentru rolul din Creed II a fost nimeni altul decât faimosul Sylvester Stalone. Acesta din urmă a decis să îl distribuie pe Florian în rolul lui Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago, adică Dolph Langren. Rolul acesta a fost cel care a spart gheața pentru Florian Munteanu, care ulterior a apărut în pelicule alături de cei mai faimoși actori de la Hollywood.