Cine este mâna dreaptă a Regelui Charles. Este o femeie foarte admirată

Cine este mâna dreaptă a Regelui Charles. Este o femeie foarte admirată Sursa foto: Fabeook/. Familia Regală

Regele Charles al III-lea se bazează pe o bună parte a membrilor din Familia Regală pentru a-i suplini îndatoririle în timpul tratamentului împotriva cancerului. Totuși, este o persoană a cărei activitate s-a intensificat în ultimul timp în ceea ce privește lupta regelui împotriva cancerului.

Este vorba de Ducesa de Edinburgh, Sophie Wessex.

Familia Regală are un membru „cheie”

Sophie a devenit în mod oficial parte din Familia Regală în urmă cu 25 de ani. Atunci, ea s-a căsătorit cu cel mai tânăr fiu al Reginei Elisabeta a II-a, Ducele de Edinburgh. În ultimii ani, Sophie a fost văzută dedicând mai mult timp angajamentelor de profil înalt. Ea a participat la petrecerea de grădină a Suveranului la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, găzduită de Regele Charles și Regina Camilla luna trecută.

Având în vedere prezența sa din ce în ce mai mare, Jennie Bond, fost corespondent regal al BBC, a împărtășit cu OK! previziunile sale cu privire la viitorul rol al lui Sophie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cred că ne putem aștepta ca Sophie să își mențină sau chiar să își mărească volumul de muncă ca membru-cheie din Familia Regală, așa cum este acum. În ultimii ani, ea și-a intrat cu adevărat în drepturi și acum primește, pe bună dreptate, recunoașterea pe care o merită”, a transmis Jennie.

Cu toate acestea, fostul corespondent a subliniat că Sophie are încă „propria familie" de luat în considerare. Mai mult, partea familială ar putea avea un impact asupra îndatoririlor sale regale.

„Încă trebuie să se gândească la propria ei familie... la tatăl ei în vârstă de 93 de ani și la copiii ei, care au acum 20 și 16 ani. Dar se pare că își dedică din ce în ce mai mult timp angajamentelor regale de profil înalt. Cred că este, de asemenea, foarte admirată pentru că efectuează turnee în străinătate. Adesea, subliniază subiecte extrem de dificile, cum ar fi violența împotriva femeilor în zonele de conflict, fără prea multă publicitate însoțitoare”, a adăugat Jennie.

Regele Charles are pe cine să se bazeze

„Regele se bazează foarte mult pe micul grup de membri din Familia Regală pe care îi are în jurul său... mai ales de când a fost diagnosticat cu cancer și cu Catherine în afara activității. Cred că acest lucru l-a adus mai aproape ca niciodată de fratele său mai mic și de Sophie. Charles va fi întotdeauna recunoscător pentru imensul sprijin și afecțiunea pe care Sophie i le-a oferit mamei sale, regretata regină. Majestatea sa a ajuns să o privească ca pe o altă fiică”, a transmis Jennie.

În ciuda faptului că Prințesa de Wales este „în afara activității", ea a reușit să aibă două apariții publice semnificative de când și-a anunțat tratamentul de chimioterapie. În iunie, națiunea a fost captivată de apariția sa la Trooping The Colour. Atunci, a fost prima ieșire publică din decembrie 2023. Prințesa Kate a purtat atunci o rochie albă elegantă.

Ulterior, un val de aplauze i-a salutat prezența la finala masculină de la Wimbledon, o lună mai târziu. O declarație a lui Kate din iunie a transmis că lupta sa împotriva cancerului continuă. Ea a afirmat că face progrese bune. De asemenea, a spus că drumul său spre recuperare include „zile bune și zile rele”, notează mirror.com.

Revista presei