Fondatorul Telegram are peste 100 de copii

Fondatorul Telegram are peste 100 de copii Pavel Durov / sursa foto: Instagram

Fondatorul celor mai populare rețele sociale din Rusia, VKontakte și Telegram, Pavel Durov, a dezvăluit că este tatăl a peste 100 de copii, aflați 12 țări diferite.

Întâi VKontakte, la 22 de ani, apoi Telegram

Durov, în vârstă de 39 de ani, a creat rețeaua de socializare VKontakte la doar 22 de ani.

Ulterior a creat aplicația de socializare și mesagerie Telegram, aflată pe a patra poziție la nivel global, după WhatsApp, WeChat și Facebook Messenger. Telegram are peste 1,5 miliarde de utilizatori și 800 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună.

Cum a ajunst tatăl a peste 100 de copii

Pavel Durov a explicat, pe Telegram, cum a reușit să devină tatăl a peste 100 de copii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Tocmai mi s-a spus că am peste 100 de copii biologici. Cum este posibil acest lucru pentru un tip care nu a fost niciodată căsătorit și care preferă să trăiască singur?.

În urmă cu cincisprezece ani, un prieten meu m-a abordat cu o cerere ciudată. Mi-a spus că el și soția lui nu pot avea copii din cauza unei probleme de fertilitate și mi-a cerut să donez spermă la o clinică pentru ca ei să aibă un copil. La început am râs, apoi mi-am dat seama că totul este foarte serios.

Șeful clinicii mi-a spus că pot să donez mai multă spermă pentru a ajuta în mod anonim mai multe cupluri. Acest lucru a sunat destul de nebunește la început, dar apoi m-am înscris în program”, a povestit fondatorul Telegram.

„Astfel, am ajutat peste o sută de cupluri din 12 țări să aibă copii”, a mai spus Pavel Durov.

Pavel Durov

Pavel Durov / sursa foto: Instagram

Fondatorul Telegram, donator fruntaș

„Mai mult, la mulți ani după ce am încetat să mai fiu donator, cel puțin o clinică de FIV încă mai are sperma congelată disponibilă pentru utilizare anonimă de către familiile care doresc să aibă copii.

Acum plănuiesc ca datele ADN-ului meu să fie publice, astfel încât copiii mei biologici să se poată găsi mai ușor. Desigur, există riscuri, dar nu regret că am fost donator. Lipsa de spermă sănătoasă a devenit o problemă din ce în ce mai serioasă la nivel mondial și sunt mândru că am făcut asta.

De asemenea, vreau să-i îndemn pe mai mulți bărbați sănătoși să o facă, astfel încât familiile care își doresc copii să se bucure de mai multe opțiuni”, a mai spus fondatorul Telegram, Pavel Valerievich Durov.

Cine este Pavel Durov, fondatorul VKontacte și Telegram

Născut la 10 octombrie 1984, la Leningrad, în fosta URSS, Pavel Durov are mai multe cetățenii, precum cea a Saint – Kitts și Nevis, a Emiratelor Arabe Unite și a Franței. Este miliardar în dolari, inclus pe lista Forbes a celor mai bogați 200 de oameni de afaceri ruși

Pe când era student, a primit burse de la Președintele Federației Ruse și de la Guvernul Federației Ruse și a fost laureat al Bursei Potanin de trei ori.

Pavel Durov a plecat din Rusia în 2014, și a spus că nu se va mai întoarce.

Revista presei
Partea lor de adevăr