Viitorul lui Ianis Hagi la Rangers, sub semnul întrebării. Indiciul care arată despărțirea

Viitorul lui Ianis Hagi la Rangers, sub semnul întrebării. Indiciul care arată despărțirea Ianis Hagi. Sursa foto: Instagram/ Ianis Hagi

Scoția. După ce a petrecut sezonul 2023/2024 la Deportivo Alaves, sub formă de împrumut, Ianis Hagi pare că nu va mai reveni în echipa celor de la Rangers.

Viitorul lui Ianis în Scoția pare tot mai nesigur, după ce echipa sa a atribuit numărul 7, pe care românul l-a purtat câteva sezoane la Glasgow, columbianului Oscar Cortes.

E posibil ca Ianis Hagi să nu mai revină la Rangers

În sezonul 2023/2024, în perioada în care Ianis Hagi a fost împrumutat la Alaves, numărul 7 a fost preluat de Fabio Silva, atacantul portughez împrumutat de Rangers de la Wolves.

Între timp, Fabio Silva s-a întors la echipa sa de origine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ianis figurează acum cu numărul 30 pe tricou, un număr pe care nu l-a purtat până acum.

Glasgow Rangers

Glasgow Rangers. Sursa foto: Instagram/ rangersfc

La Alaves, a avut tricoul cu numărul 10, la Rangers a purtat mereu numărul 7, iar la Viitorul (actuala Farul) a avut numărul 20 în primul mandat și numărul 10 în al doilea.

Fiul lui Gică Hagi, exclus din lotul echipei de pe site-ul oficial

Un alt indiciu al unei posibile plecări de la Rangers este absența lui Ianis din lotul echipei pe site-ul oficial al clubului.

Fiul lui Gică Hagi apare doar în videoclipul care prezintă numerele pentru noul sezon, dar nu și în lotul de pe site.

În 2020, Rangers a plătit 3,5 milioane de euro pentru a-l achiziționa pe Ianis Hagi de la Genk.

În sezonul trecut, Ianis Hagi a înscris două goluri și a oferit două pase decisive în cele 26 de apariții pentru Alaves. Ambele goluri au fost marcate împotriva unei echipe de liga a șaptea.

Nici la Deportivo Alaves, Ianis Hagi nu a reușit să impresioneze în La Liga, iar clubul basc nu a fost interesat să-l transfere definitiv, potrivit gsp.ro.

Jucătorul are contract până în mai 2026 cu echipa din Scoția, însă rămâne de văzut dacă nu va fi transferat între timp.

Revista presei