Georgică Cornu contestă ordinul de protecție: Cuvinte grele la adresa Marinei Almășan

Georgică Cornu contestă ordinul de protecție: Cuvinte grele la adresa Marinei Almășan Marina Almășan și Georgică Cornu.Sursa foto Facebook

București. Georgică Cornu a primit, miercuri 31 iulie, ordin de restricție pe o perioadă de patru luni. El este nevoit să poarte și brățară la picior. Omul de afaceri nu mai are voie să se apropie de fosta lui iubită, Marina Almășan la o distanță minimă de 200 de metri.

Georgică Cornu se revoltă

Georgică Cornu nu s-a prezentat, miercuri, la Judecătoria Sectorului 1 la termenul de judecată a ordinului de restricție și nu și-a angajat avocat. El a primit un avocat din oficiu. Omul de afaceri a spus că Marina Almășan exagerează și că nu s-a făcut anul acesta cu ea. El a comparat-o pe fosta prezentatoare cu o mumie.

„Anul acesta am fost de două ori în București, nu m-am văzut niciodată cu mumia! Nu au nici un telefon! Nu am vorbit cu nimeni!”, a spus afaceristul pentru Click!

Marina Almășan și Georgică Cornu.v1

Marina Almășan și Georgică Cornu. Sursa foto Facebook

I-a pus șase trandafiri la ușa apartamentului

Ieri, la Judecătoria Sectorului 1, Adrian Cuculis, avocatul Marinei Almășan, a declarat că aceasta a primit șase trandafiri la ușa apartamentului și că s-a panicat foarte tare. El a spus că niciodată nu se aduce unei femei șase trandafiri.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Aș vrea să precizez și faptul că acel buchet de flori conține șase trandafiri. Un simbol nu tocmai plăcut și mai ales pentru o doamnă atunci când îi primește”, a spus Adrian Cuculis.

Marina Almășan, terorizată de Georgică Cornu

Marina Almășan a declarat că este foarte fericită că fostul ei partener a primit ordin de restricție și i-a mulțumit avocatului său, Adrian Cuculis. Ea a spus că a avut mereu încredere în justiția din România și că speră să nu mai treacă prin momente neplăcute. Fosta prezentatoarea a declarat că își dorește ca Georgică Cornu să își găsească jumătatea și să o lase în pace.

Marina Almășan a mai spus că speră ca fostul ei iubit să înțeleagă că teroarea și minciunile nu pot ține doi oameni legați la nesfârșit. Ea a declarat că el trebuie să realizeze că nu poți cumpăra orice cu banii.

Revista presei