Tragedia din Pantelimon. Noi imagini cu momentul impactului. Starea copilei rănită în accident

Tragedia din Pantelimon. Noi imagini cu momentul impactului. Starea copilei rănită în accident Accidentul din parcarea exterioară a Parcului Pantelimon. Sursa foto: Captură video

Apar noi informații legate de accidentul cumplit de pe Șoseaua Gării Cățelu. Potrivit medicilor  Spitalului „Grigore Alexandrescu”, copila lovită în Pantelimon a fost detubată, iar starea ei de sănătate este una stabilă. Între timp, tatăl victimelor are o nouă ipoteză legată de accident și susține că la volanul mașinii ar fi fost, de fapt, tânărul de 19 ani.

Fetița accidentată în parcarea din Pantelimon, detubată

În urma accidentului copil a fost transportată la spital cu un picior zdrobit. Medicii nu au reușit să îi salveze membrul inferior, iar din acest motiv au decis să îl amputeze.

De atunci, fetița a fost conectată la aparatul de oxigen.  Miercuri dimineața, medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” au anunțat că aceasta este conștientă și are o stare de sănătate stabilă.

Ce spun rudele victimelor

În ultimele ore, au apărut noi imagini legate de accidentul cumplit. Mai mult, tatăl copiilor susține că tânărul de 19 ani s-ar fi aflat, de fapt, la volanul mașinii și nu cel de 17 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News
Accident, Pantelimon

Accident. Sursa foto: Captură video

„Băiatul îi are pe filmare când cel cu tricou alb, cel de 19 ani, era la volan. A dat la poliţia rutieră, am fost ieri, şi a dat şi la poliţia rutieră filmarea. Acela era la volan, băiatul de 19 ani”,a afirmat bunicul celor doi copii, potrivit BucureștiFM.

Accidentul din Pantelimon. Imagini din momentul impactului

Camerele de supraveghere au surprins ultimele clipe de dinaintea impactului. În imagini se vede cum cei doi copii se află pe trotinete, cu puțin timp înainte de a fi loviți de mașină.

Totodată, imaginile arată că șoferul minor avea viteză mare în momentul impactului. Ulterior, mama celor doi copii aleargă spre cei doi copii.

În urma impactului, băiețelul a murit din cauza leziunilor majore. Fetița a fost transportată la spital, unde medicii au decis să îi amputeze piciorul.

În unele imagini, la volanul autoturismului poate fi observat tânărul de 19 ani. Conform unor surse judiciare, după momentul respectiv, acesta i-ar fi împrumutat mașina prietenului său.

Revista presei