Vorbe grele aruncate de Alex Bodi fostei sale partenere. Umbli beată și te culci cu oricine

Vorbe grele aruncate de Alex Bodi fostei sale partenere. Umbli beată și te culci cu oricine Alex Bodi și Ema Uta. Sursa foto: Facebook

România. Un nou scandal și-a făcut loc în showbizul românesc. El, Alex Bodi, o acuză că umblă beată prin cluburi și că se culcă cu oricine îi iese în cale, iar ea, Ema Uta, îl dă în judecată pentru defăimare. Toate astea vin la pachet după o relație de trei ani.

Alex Bodi și Ema Uta au ajuns la cuțite, după o relație de trei ani

Ema Uta și Alex Bodi s-au iubit intens timp de trei ani. Cu toate acestea povestea lor de dragoste s-a încheiat cu o furtună de cuvinte și de o parte și de cealaltă. Cei doi foști au mai trecut prin astfel de episoade cu despărțiri și împăcări. Dar se pare că flacăra iubirii a fost stinsă. Numai este loc de iertare relația lor.

Alex Bodi și-a făcut praf fosta parteneră. Milionarul a acuzat-o că umblă beată prin cluburi și că se culcă cu orice bărbat care îi iese în cale, toate acestea la numai câteva săptămâni de la despărțire.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acuzată că umblă beată prin cluburi

De partea cealaltă, Ema Uța a povestit în podcastul Ilincăi Vandici că relația de trei ani cu Alex Bodi a fost o reală despărțire. Omul de afaceri i-a transmis un mesaj dur fostei sale logodnice pe care o acuză că ar fi o femeie de moravuri ușoare.

​„Despre ce vrei tu să fii un exemplu al fetelor din ziua de azi pe care le ai la tine la cursuri? Pentru ce? Să fii ce? Ăsta e exemplu de femeie independentă și deșteaptă? Că mergi beată prin cluburi și te duci la hotel cu unu și cu altul. După trei săptămâni! Ai avut o relație de trei ani”, a fost mesajul pe care fostul soț al Biancăi Drăgușanu i l-a transmis fostei sale logodnice.

Ema Uta

Ema Uta. Sursa foto: Facebook/Ema Uta Make-up Artist

Alex Bodi dat în judecată de Ema Uta

Ema Uta a refuzat să dea curs răutăților fostului ei partener, Alex Bodi. În schimb a decis să-l dea în judecată pe motiv că acuzațiile defăimătoare în pun în pericol cariera.

Revista presei