Laura Cosoi a născut. A ales un nume special pentru a patra fetiță

Laura Cosoi a născut. A ales un nume special pentru a patra fetiță Laura Cosoi. Sursă foto: facebook/lauracosoi

București. Laura Cosoi a adus pe lume al patrulea copil luni, 29 iulie. Vedeta a născut la o clinică privată din Capitală și a împărtășit pe rețelele de socializare numele special ales pentru noul membru al familiei sale.

Laura Cosoi a născut. Ce nume special a ales pentru copil

Laura Cosoi a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit mămică pentru a patra oară. Într-un mesaj scurt însoțit de o imagine cu mânuța bebelușuului, vedeta mărturisește că noul membru al familiei este „binecuvântarea vieții”.

Totodată, aceasta a dezvăluit și numele special ales pentru micuța sa, căci vedeta are încă o fetiță.

„Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aida este un nume derivat din cuvântul arab „Ayda", având multiple interpretări. În opera lui Giuseppe Verdi, Aida este o prințesă etiopiană, iar numele ei se traduce ca „vizitator” sau „a se reîntoarce”. În italiană, Aida înseamnă „fericire”, iar în latină, „a ajuta”. Conform interpretării africane, numele „Aida” înseamnă „nobil”, „cadou”, „recompensa”, dar și „distins” sau „de ajutor”.

Laura Cosoi

Laura Cosoi. Sursă foto: facebook/lauracosoi

Laura Cosoi a ales să nască natural

Și pentru cel de-al patrulea copil, Laura Cosoi a optat să nască natural.

Bebelușul, care are deja trei surioare – Rita, Vera și Lara, a fost primit cu multă bucurie. Micuțele și-au asumat imediat rolul de surori mai mari și sunt extrem de încântate că vor avea un nou partener de joacă. Deși prezentatoarea știa de mult timp dacă va avea un băiețel sau o fetiță, a ales să păstreze secretul până la naștere. Numele bebelușului a fost ales încă din al doilea trimestru de sarcină, Laura dezvăluind că l-a visat pe copilul ei, care i-a spus numele său.

I s-a reproșat că are prea mulți copii

Într-un interviu recent, Laura Cosoi a împărtășit bucuria imensă pe care a simțit-o aflând că este din nou însărcinată, descriind vestea ca fiind o surpriză extrem de plăcută și o binecuvântare pentru familia ei. Actrița a subliniat că ea și Cosmin au visat întotdeauna să aibă o familie numeroasă și că această veste le-a adus o mare fericire.

Totuși, Laura a recunoscut că a fost afectată de comentariile și criticile primite privind decizia lor de a avea mai mulți copii, sentimentul de deranj fiind amplificat de reacțiile negative din partea unora.  „Dacă mă mai întreabă cineva:

«Gata, te-ai oprit?». Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: «Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!» A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie super personală. Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea”, a declarat Laura Cosoi pentru ciao.ro.

Revista presei