Jocurile Olimpice. România poate lua primele medalii. Programul pentru ziua de luni

Jocurile Olimpice. România poate lua primele medalii. Programul pentru ziua de luni Jocurile Olimpice. Sursa foto: Pixabay

Jocurile Olimpice vor continua luni, după două zile în care sportivii români au avut mai multe reușite. Începând de astăzi, România poate lua primele medalii de la Paris. Conform programului, în prima zi a săptămânii vor avea loc probe la 25 de discipline.

Jocurile Olimpice. 11 finale programate pentru ziua de luni

Așteptata competiție a debutat vineri, cu o ceremonie desfășurată în centrul Parisului. Pe parcursul weekendului, sportivii români au trecut prin probe la diferite discipline și au obținut rezultate lăudabile.

Emoțiile continuă și la începutul săptămânii, România având șansa să ia primele medalii.

Momente așteptate de susținătorii sportivilor români

Ne puteți urmări și pe Google News

Luni, sportivii înscriși la Jocurile Olimpice de la Paris se vor întrece în finalele la kaiac-canoe, sărituri în apă, înot sau judo. De asemenea, vor avea loc probe la scrimă, tir cu arcul și tir sportiv, precum și la skateboarding.

Sportivii români vor putea fi urmăriți în probele la înot, tenis, tenis de masă, canotaj și mountain bike. Unul dintre cele mai așteptate momente pentru ziua de luni este proba de 200 metri liber, unde înotătorul David Popovici va depune eforturi pentru a obține medalia de aur.

Duminică, acesta a obținut încă un rezultat de excepție. Acesta a încheiat semifinala cu primul timp, respectiv un minut, 44 de secunde și 53 de sutimi. Lăudat în presa internațională și numit de francezi „minunea României”, înotătorul va concura luni în semifinală. Aceasta se va desfășura luni, 29 iulie, începând cu ora 21:40.

David Popovici

David Popovici. Sursă foto: Facebook

Jocurile Olimpice. Programul complet al zilei de luni

De asemenea, vor reveni în competițiile sportivii de la canotaj, fiind așteptate recalificările pentru probele de patru vâsle masculin și feminin.

De asemenea, vor intra în concurs și sportivii de la 8+1 masculin și 8+1 feminin.

La ciclism, Ede Molnar se va lupta pentru un rezultat bun în finală, începând cu ora 15:10.

În plus, Jaqueline Cristian va intra din nou pe terenul de tenis, după ce a obținut o reușită în semifinale. Ovidiu Ionescu, Elisabeta Samara și Bernadette Szocs vor concura la tenis de masă.

Revista presei