Cu cine petrecea impresarul Dan Bursuc în timp ce Leo de la Kuweit se dădea de ceasul morții. Imaginile momentului

Cu cine petrecea impresarul Dan Bursuc în timp ce Leo de la Kuweit se dădea de ceasul morții. Imaginile momentului Dan Bursuc. Sursa foto: facebook

Impresarul Dan Bursuc și Leo de la Kuweit se află într-un conflict de proporții. Cu toate acestea, Dan Bursuc nu pare deloc afectat de acest lucru. Acesta a participat la una dintre petrecerile organizate de Alex Bodi. Cei doi s-au și filmat împreună, în timp Bursuc părea să se distreze de minune.

Practic nici urmă de încrâncenare pe fata impresarului maneliștilor. Asta, deși situația cu Leo de la Kuweit a ajuns chiar și la urechile autorităților.

Screenshot

Impresarul maneliștilor scos din sărite

Povestea dintre cei doi maneliști se învârte între dragoste și bani. Mai exact, Leo de la Kuweit și-ar fi părăsit iubita alături de care are un copil pentru fata lui Dan Bursuc. La momentul în care ”a intrat” în familia impresarului, manelistul ar fi venit cu o mulțime de probleme. Printre acestea s-ar fi numărat și datorii de 300.000 de euro.

Potrivit informațiilor din spațiul public, ca un socru bun, Dan Bursuc s-a oferit să îi achite datoriile. Mai ales că acum era cumva parte din familia extinsă. Iar în schimbul acestor bani manelistul ar fi prestat la mai multe evenimente pe care le-a tocmit Dan Bursuc. Toate bune și frumoase, doar că peste o vreme pe Leo de la Kuweit l-ar fi apucat remușcările. Drept urmare, potrivit informațiilor din spațiul public, s-ar fi întors la iubita care i-a dăruit și un copil.

Ne puteți urmări și pe Google News

Apel la 112

Acest lucru l-ar fi înfuriat teribil pe impresarul maneliștilor. Mai ales că Dan Bursuc nu a părut deloc încântat de faptul că fata lui a fost părăsită, nu mai punem la socoteală banii pierduți.

Așa că s-a dus la ușa concubinei manelistului și a armat un adevărat scandal. Femeia a fost cea care a sunat la 112 pentru a anunța incidentul. Acum rămâne de văzut dacă Leo va depune și plângere penală împotriva lui Dan Bursuc.

Revista presei