Anunț neașteptat înainte de FCSB - Maccabi Tel Aviv. Schimbări de ultima oră

Anunț neașteptat înainte de FCSB - Maccabi Tel Aviv. Schimbări de ultima oră Maccabi Tel Aviv și FCSB. Sursa foto Facebook

București. FCSB va juca cu Maccabi Tel Aviv, în prima manșă a turului doi preliminar din UEFA Champions League. Cu aproximativ 24 de ore înainte meci, campioana Israelului a anunțat că l-a adus în echipă pe Sagiv Jehezkel (29 de ani). Atacantul lateral s-a certat cu Antalyaspor și a renunțat la contract.

Maccabi Tel Aviv are un nou jucător

Jucătorul a semnat un contract cu campioana Israelului valabil trei ani, cu un salariu lunar de aproximativ 30.000 de euro. El poate primi mai mult dacă va avea rezultatele dorite de echipă. Jehezkel a mai fost la Maccabi în perioada 2016-2019.

Jehezkel a spus că este foarte încântat că a semnat din nou cu Maccabi Tel Aviv și că a primit multe mesaje de la fani care l-au motivat. El a declarat că este gata să dea tot ce este mai bun.„ Abia aștept să revin pe teren și mai ales să joc în fața unui stadion întreg. Mă întorc mai înformetat ca niciodată”, a spus Jehezkel pentru site-ul oficial al lui Maccabi Tel Aviv.

Sagiv Jehezkel, scandal cu Antalyasport

Sezonul trecut, Jehezkel a fost implicat într-un scandal uriaș cu echipa la care juca, Antalyasport. Jucătorul a marcat un gol pentru Antalyaspor, apoi s-a dus la cameră și a arătat mesajul pe care îl avea scris pe încheietura mâinii. „100 de zile. 07/10”, era scris pe bandajul atacantului. Este vorba de începerea războiului din Israel. Antalyaspor l-a suspendat pe perioadă nedeterminată, iar mai apoi i-a reziliat contractul.

Sagiv Jehezkel

Sagiv Jehezkel. Sursa foto: X

După ce a făcut acest gest, jucătorul a fost arestat pentru „incitare publică la ură şi ostilitate din cauza gestului său urât de susţinere a masacrului Israelului din Gaza”.

Meci dificil între FCSB și Maccabi Tel Aviv

FCSB a reușit doar un egal în ultimul meci, 2-2 cu Slobozia. Antrenorul echipei lui Gigi Becali a spus trebuie să arate mai bine cu Maccabi Tel Aviv. El a declarat că nu vrea să caute scuze jucătorilor săi.

„Nu am obținut un rezultat bun, dar vom încerca să reacționăm cum trebuie, trebuie să arătăm mai bine cu Maccabi Tel Aviv. Când adversarul are doar două ocazii și înscrie două goluri e ghinion, dar nu vreau să caut scuze”, a declarat Charalambous, chiar după egalul cu Slobozia.

Revista presei