JD Vance, promisiuni pentru americani, dacă va câștiga vicepreședinția SUA

JD Vance, promisiuni pentru americani, dacă va câștiga vicepreședinția SUA JD Vance. Sursa foto: Instagram/ teamjdvance

SUA. JD Vance, senator american și candidat la funcția de vicepreședinte alături de Donald Trump s-a prezentat în fața naţiunii la Convenţia republicană și a subliniat că va pleda pentru clasa muncitoare în cazul unei victorii în alegerile din noiembrie.

Senatorul în vârstă de 39 de ani a prezentat americanilor povestea sa pentru a demonstra că înțelege luptele cotidiene ale oamenilor obișnuiți.

J.D. Vance, despre parcursul său profesional

Acesta a vorbit pe larg despre parcursul său, trecând de la a descrie o copilărie dificilă, la cariera de pușcaș marin.

De asemenea, a vorbit despre trecerea prin Facultatea de Drept Yale, experiența în capitalismul de risc și, în cele din urmă, despre cum a intrat în Senatul SUA.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am crescut în Middletown, Ohio, un orăşel în care oamenii îşi spuneau părerea, construiau cu mâinile lor şi îşi iubeau din toată inima Dumnezeul, familia, comunitatea şi ţara. Dar a fost, de asemenea, un loc care a fost dat la o parte şi uitat de clasa conducătoare a Americii din Washington”, a spus JD Vance la Convenţia Naţională Republicană din Milwaukee.

Mai târziu, JD Vance a criticat „politicienii de carieră”, inclusiv pe Joe Biden, pe care i-a acuzat că sunt responsabili pentru politicile comerciale și conflictele internaționale care au avut un impact negativ asupra comunităților precum cea din care provine.

JD Vance, republicani

JD Vance, republicani. Sursa foto: Instagram/ teamjdvance

Viziunea lui Donald Trump, raportată la clasa muncitoare

Republicanul a declarat că viziunea președintelui Trump este simplă, iar ea se axează pe clasa muncitoare.

„Nu ne vom mulţumi cu Wall Street, ne vom angaja faţă de omul care munceşte. Nu vom importa forţă de muncă străină, vom lupta pentru cetăţenii americani”, a spus senatorul.

De asemenea, JD Vance și-a propus să se adreseze direct clasei muncitoare și clasei de mijloc din Michigan, Pennsylvania și Wisconsin, trei state cheie care ar putea influența rezultatul alegerilor de pe 5 noiembrie.

Senatorul a subliniat că singurul lucru pe care trebuie să-l facă acum, pentru oameni și pentru națiunea americană este realegerea lui Donald J. Trump președinte al Statelor Unite.

Convenție republicani

Convenție republicani. Sursa foto: Instagram/ gop

JD Vance, ascensiune fără precedent în politică

Întrarea sa în prim-plan, la mai puțin de doi ani de la începutul primei sale funcții publice, semnifică o ascensiune rapidă și o transformare de la un critic vehement al lui Trump la unul dintre cei mai devotați apărători ai săi.

JD Vance a exprimat opoziție față de ajutorul militar acordat Ucrainei și a susținut eforturile lui Trump de a contesta rezultatele alegerilor din 2020 în fața lui Biden.

Cu doar jumătate din vârsta lui Trump, Vance are în față decenii pentru a-și aduce aportul la modelarea viitorului Partidului Republican.

A pledat pentru o implicare mai activă a guvernului în sprijinirea clasei muncitoare prin implementarea restricțiilor asupra importurilor, potrivit Reuters.

Revista presei
Parisul la răscruce