Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită

Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită Sursa foto: Youtube

București. Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit în această duminica. Și Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicu, în ziua respectivă. Cele două nunți au fost complet diferite și mulți internauți au analizat evenimentele la sânge.

Rochia Andrianei Simionescu a fost prea încărcată

Fashion designerul Andreea Simona a declarat că rochia Adrianei Simionescu a fost prea încărcată și că nu trebuia să exagereze atât. Ea a mai spus că voalul a fost ales greșit și că trebuia să fie mai lung decât trena rochiei și nu invers.

„Voalul, în schimb, a fost ales greșit, acesta trebuia să fie mai lung decât trena rochiei și nu invers, căci se vede și este inestetic. Este totuși too much”, a spus Andreea Simona după ce a analizat ținuta miresei Adriana Simionescu.

Adriana Simionescu

Adriana Simionescu. Sursa foto Instagram

Cum au fost ținutele lui Karmen și Adi Minune

Criticul de modă consideră că și sora miresei, Karmen, a exagerat și că putea să aleagă o altă ținută. Andreea Simona a spus că rochia de la petrecere era demodată și că cea la biserică era mult prea scurtă pentru o nașă. Aceasta a declarat că orice nașă trebuie să opteze pentru o rochie midi sau lungă la biserică. „Dacă ar fi ales un costum, eventual tip frac pe roz, ar fi fost de nota 10”, a mai spus fashion designerul Andreea Simona.

Ne puteți urmări și pe Google News

Designerul a declarat că Adi Minune, socrul cel mic, a fost foarte bine îmbrăcat și că, spre deosebire de fiicele sale, nu a exagerat. Andreea Simona consideră că singura greșeală din ținută este că nu a ales un papion negru.

Mireasa lui Ianis Iagi, un exemplu de urmat

Andreea Simona a analizat și rochia de mireasă a Elenei Tănase, soția lui Ianis Hagi. Aceasta a declarat că nora lui Gică Hagi este un exemplu demn de urmat și că a avut una dintre cele mai frumoase rochii pe care le-a văzut în ultima perioadă. Ea a mai spus că voalul a fost ales spectaculos.

Elena și Ianis Hagi

Elena și Ianis Hagi. Sursa foto Instagram

„Mireasa lui Hagi este un exemplu de urmat. Bravo pentru alegere! Atât croiul cât și elementele sunt perfect combinate”, a mai spus designerul pentru Ciao.

Revista presei