Clubul Dinamo, părăsit de un nume important: E timpul să mă opresc aici, să rămân demn

Clubul Dinamo, părăsit de un nume important: E timpul să mă opresc aici, să rămân demn Sursa foto: Arhiva EVZ

Dinamo rămâne fără un nume de bază în club. După aproape două decenii și jumătate de activitate, responsabilul de relația cu presa Ionel Culina depune armele.  Cunoscut după pseudonimul „Johnny” Culina, acesta a gestionat relația cu presa și era îndrăgit de colegii din cadrul clubului.

Schimbări mari la Dinamo

Dinamoviștii se pregătesc de primul meci din acest sezon. Înainte de acest pas, la nivel de club au loc mai unele schimbări administrative.

Clubul alb-roșu se desparte de cel care a fost mesager în relația cu presa din România. Ionel Culina a avut parte de aprecierea colegilor de club și a rămas pe acest post peste două decenii.

Mesajul lui Ionel Culina

Timp de 24 de ani, „Johnny” Culina a reprezentat clubul în relația cu presa românească. În urmă cu puțin timp, acesta a anunțat că se va retrage din funcție. Mesajul despărțirii de club a fost unul emoționant.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mulțumesc, DINAMO, oriunde te-ai afla! Viața mi-a dat șansa să cresc alături de tine.  Principiile de valoare lăsate în urmă de frații Nunweiller, mentalitatea lui Lucescu de a fi cel mai bun și loialitatea lui Dinu față de Club sunt scrise în piatră pentru mine. Sunt parte din Crezul spus în fiecare dimineață, cum trebuie să rămână peste toate generațiile de dinamoviști. Ți-am fost loial și te-am apărat cât am putut, precum un Ciobănesc!”, a transmis acesta.

În plus, acesta a subliniat că avea 23 de ani atunci când a ales acest loc de muncă.

Astăzi este finalul unei călătorii fascinante.  A fost mai mult decât o călătorie spre centrul Pământului și te voi purta în suflet toată viața!

Ionel Culina, Dinamo

Ionel Culina. Sursa foto: Facebook

Emoțiile mă încearcă de fiecare dată când ating tastatura pentru că este cel mai greu text pe care l-am scris vreodată. Statistica spune că, din fața laptopului, ți-am vrut doar binele! Uneori am reușit, alteori am greșit. (…) E timpul să mă opresc aici, să rămân demn, așa cum m-ai învățat tu, încercat de destinul vieții, cu doi jucători pierduți pe teren, cu o retrogradare, cu două insolvențe”, a mai spus Culina.

Cuvinte de laudă pentru Dinamo

Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa clubului din care a făcut parte vreme îndelungată. În rândurile sale, Culina a amintit și de momentele de cumpănă prin care a trecut Dinamo, făcând referire la problemele financiare și insolvență.

Ionel Culina

Ionel Culina. Sursa foto: Facebook

„Așa cum ești tu, după 76 de ani de glorie, de performanțe scrise în cartea fotbalului. Demn, cu aceeași poveste mereu frumoasă a fotbalului, cu viziune și valori, cu performanță și respect, cu un "D" mare de tipar.

Din 1 februarie 2000 încoace nu am ratat nici măcar un meci acasă, în fața propriilor suporteri, în orice competiție, internă sau internațională. Îți mulțumesc, MARE DINAMO, pentru tot ce ai făcut pentru mine!”, a încheiat acesta.

Revista presei