Naționala care îl curtează pe Mircea Lucescu. Oferta ar fi de nerefuzat

Naționala care îl curtează pe Mircea Lucescu. Oferta ar fi de nerefuzat Mircea Lucescu semnează cu Beșiktaș. Sursa Foto: Arhiva EVZ

România. Mircea Lucescu s-ar putea întoarce în antrenorat. Având în spate o experiență notabilă în domeniul fotbalului, acesta se află pe lista profesioniștilor ceruți de una dintre echipele care s-au întrecut la Euro 2024.

Mircea Lucescu ar putea semna cu Ucraina

„Il Luce” nu mai are obligații contractuale de anul trecut. În vârsta de 78 de ani, acesta s-ar putea întoarce în domeniul care l-a consacrat și ar putea semna cu o echipă importantă din UE.

Cunoscutul antrenor ar putea ajunge în fruntea naționalei Ucrainei. Astfel, acesta i-ar putea lua locul lui Sergiy Rebrov.

Antrenorul român, pe lista ucrainenilor

Cunoscutul antrenor ar putea ajunge la prima reprezentativă a Ucrainei. Zvonurile legate de plecarea sa au apărut încă de acum câteva săptămâni. Recent, presa din străinătate a adus în prim plan aspectele legate de eventuala colaborare dintre Mircea Lucescu și echipa națională a Ucrainei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Românul are deja 78 de ani. Dar un asemenea loc de muncă, la o selecţionată pe care o cunoaşte foarte bine, va prezenta cu siguranţă interes pentru domnul Mircea”, susțin ucraineni, arată Golazo.ro

Mircea Lucescu, fotbal

Fotbal. Sursa foto: Pixabay

Mircea Lucescu, lăudat în străinătate

Ucrainenii au avut doar cuvinte de laudă la adresa românului. În presa din țara vecină, acesta a fost numit „cel mai de succes antrenor al vremurilor” actuale.

„Recent, Lucescu a spus că nu vrea să părăsească fotbalul şi că aşteaptă o ofertă pe care nu o va putea refuza. Este o opţiune pe care cu greu o va refuza cel mai de succes antrenor al vremurilor noastre”, mai arată presa din Ucraina.

Cu un nume important în domeniul sportului, Lucescu a debutat Corvinul Hunedoara. Începând cu anul 1981, acesta a antrenat naționala de fotbal a României. De asemenea, Il Luce a trecut pe la Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana și Rapid. Totodată, acesta a avut contracte cu Inter, Galatasaray și Beșitkaș. În ultimii ani, antrenorul român a antrenat șu echipele Shakhtar Donetsk, Zenit, Turcia și Dinamo Kiev.

.

Revista presei