Frații Tate continuă să facă bani pe bandă rulantă. Mii de oameni s-au înscris la cursurile lor

Frații Tate continuă să facă bani pe bandă rulantă. Mii de oameni s-au înscris la cursurile lor Andrew și Tristan Tate. Sursa foto: Instagram/ notristantate

Frații Tate nu par să fie deranjați de dosarele penale pe care le au pe rol și în România și în Marea Britanie. Aceștia fac în continuare bani grei instruind oameni despre cum să devină bogați. Potrivit unei postări a lui Tristan Tate, alți 5.000 de oameni s-au înscris la cursurile lor.

Printre cei care fac mentorat cu acești ”studenți” se numără Andrew Tate, dar și alte nume din diferite țări. Aceștia i-ar învăța pe doritori cum să facă bani în diferite domenii. Nu vă imaginați că este gratis. Pentru începători cursurile costă 50 de dolari pe lună.

Screenshot

Frații Tate fac mii de dolari de la ”studenți„

Pentru cei mai avansați, cursurile costă 149 de dolari pe lună. Iar pentru cei care vor să devină ”campioni” prețul este de 850 de dolari pe lună. Desigur că nimic nu este garantat atunci când decideți să vă înscrieți la această ”Academie”, decât faptul că veți da aceste sume de bani. Andrew și Tristan Tate sunt în acest moment anchetați și în România și în Marea Britanie.

Autoritățile britanice au precizat chiar zilele trecute că unele dintre infracțiunile pentru care aceștia sunt anchetați este de evaziune fiscală. În ceea ce privește infracțiunile din România, aceștia sunt cercetați pentru spălare de bani, dar și pentru trafic de persoane.

Ne puteți urmări și pe Google News

Evaziune fiscală și spălare de bani, printre specialitățile lor, spun autoritățile

Potrivit procurorilor aceștia aveau un studio de videochat unde mai multe femei erau ținute pentru a face acest lucru. O parte dintre acestea aveau tatuat numele Tate pe ele, așa ar fi arătat cui aparțin de fapt. După ce ancheta din România a scos la iveală aceste lucruri, Andrew Tate a decis să devină mai degrabă mentor decât presupus proxenet.

Reprofilarea avea deja baze, în sensul în care bărbatul era deja ”guru„ pentru alți bărbați pe care îi învăța cum să trateze femeile. Așa că pasul la această ”Academie” a fost destul de ușor de făcut.

Revista presei