Întorsătură de situație în scandalul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cu toții au rămas mască

Întorsătură de situație în scandalul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cu toții au rămas mască Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Sursa foto: Instagram

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt implicați într-un proces de divorț de doi ani și jumătate, care pare că nu se mai termină. Recent, designerul a declarat că nu el a fost cel care și-a dorit să divorțeze, ci fosta parteneră. Acesta a spus că a încercat să discute cu ea, dar că nu s-a rezolvat nimic.

Alexandru Ciucu n-a vrut să divorțeze de Alina Sorescu

„Eu am fost întotdeauna deschis, adică nici măcar procesul prin care trecem nu face parte din nicio inițiativă de-a mea. M-am trezit parte a acestui proces, deci eu întotdeauna sunt deschis la comunicare, la a găsi o soluție. Eu nu aș fi făcut asta niciodată. Adică nu aș fi deschis niciodată un proces de divorț și, în general, cred că nu aș da pe nimeni vreodată în judecată. Aș căuta să găsesc o soluție, o comunicare.

Noi nu ne înțelegem la programul fetelor pe care îl petrec cu părinții. Ideea este că, din păcate, un proces de divorț durează foarte mult pentru că sunt termene. Poți să primești un termen peste un an de zile, asta înseamnă că tot anul acela nu te mai judeci, dar practic tot nu ai ieșit din divorț. Până acum cred că am avut vreo 5 termene în 2 ani jumate”, a spus Ciucu.

alexandru ciucu

Sursa foto Facebook

De ce durează așa mult procesul

Alexandru Ciucu a mai spus că procesul putea să se termine, dar că sunt foarte puțini judecători și că nu fac față. El a declarat că nu și-a dorit niciodată să ajungă în această situație și să dea explicații, dar că nu există o altă soluție.

Ne puteți urmări și pe Google News
Alina Sorescu

Alina Sorescu. Sursa foto: Facebook

„Teoretic putea să se termine în 6 luni, dar probabil că sunt și foarte multe procese, sunt poate puțini judecători, intră în vacanță judecătorească, sunt multe explicații pe care nu-mi doream să le fi aflat vreodată, dar iată că viața vrea să ne învețe tot felul de lucruri pe care nu neapărat ni le dorim”, a declarat Alexandru Ciucu pentru ciao.ro.

Alexandru Ciucu are planuri mari de viitor

La ceremonia de premiere a fetițelor lor, cei doi au încercat să se poarte civilizat. Alexandru Ciucu a declarat că vrea să le ducă pe micuțe într-o vacanță în Italia și la mare. Designerul speră ca scandalul să se termine cât mai repede și să petreacă cât mai mult timp cu fetițele lui. El a mai spus că este dispus să se căsătorească din nou, dacă va apărea femeia ideală.