Bărbat găsit mort într-un canal de scurgere. Anchetă demarată de autorități în Mangalia

Bărbat găsit mort într-un canal de scurgere. Anchetă demarată de autorități în Mangalia

Autoritățile din Constanța au demarat o anchetă amănunțită după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal de scurgere din Mangalia.

Bărbat găsit mort într-un canal de scurgere

Incidentul a fost semnalat în după-amiaza zilei de joi, 20 iunie, când autoritățile au fost alertate de prezența unei persoane decedate pe strada Negru Vodă din Mangalia.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a confirmat că, în urma sesizării primite, echipele de intervenție s-au deplasat imediat la locul indicat. La fața locului, polițiștii au constatat că informația era corectă, descoperind cadavrul unui bărbat în canalul de scurgere.

Autoritățile au demarat imediat cercetările pentru a identifica bărbatul și a stabili circumstanțele în care acesta și-a pierdut viața. În prezent, polițiștii strâng dovezi și declarații de la locul incidentului și de la eventuale martori pentru a clarifica contextul tragediei.

Ne puteți urmări și pe Google News
Poliția, bombă, Fetești

Sursa foto: Poliția Republicii Moldova

Autoritățile au demarat ancheta într-un caz similar din Cluj

Pe 19 iunie, în Colonia Sopor din Cluj, o familie întreagă a fost descoperită moartă în curtea din spatele locuinței lor, situată într-o zonă împădurită. Vecinul a încercat să îi contacteze telefonic pe toți cei trei, dar nu a primit niciun răspuns.

Anchetatorii din Cluj au transmis că una dintre ipoteze este că cei trei s-au electrocutat din cauza unei conexiuni electrice improvizate. Un electrician a explicat că familia utilizase diverse improvizații cu cabluri și becuri în curtea lor.

În plus, peste piscina gonflabilă treceau două fire electrice conectate direct la tabloul electric. Vel mai probabil unul dintre acestea s-a deteriorat, cauzând tragicul incident în care cei trei au murit.

Nu se știe momentan de cât timp au murit cei trei, însă cercetările în acest caz continuă, potrivit antena3.ro.