Oprah Winfrey, internată la spital. Vedeta suferă de o problemă „serioasă" la stomac

Oprah Winfrey, internată la spital. Vedeta suferă de o problemă „serioasă" la stomac Oprah a fost spitalizată după ce a acuzat probleme la stomac. Sursa Foto: Twitter/X

Oprah Winfrey a fost spitalizată din cauza unei probleme stomacale. Anunțul a fost făcut de coprezentatoarea emisiunii, Gayle King.

Oprah Winfrey, internată la spital din cauza unei probleme medicale

Oprah Winfrey nu s-a putut prezenta la emisiunea „CBS Mornings” din cauza unei probleme stomacale.

Vedeta de televiziune trebuia să apară în emisiunea de marţi împreună cu autorul David Wroblewski. Romanul acestuia, „Familiaris”, este cea mai nouă selecţie a Clubului ei de carte:

„Avea un fel de boală de stomac. Nu voi da mai multe detalii. Inutil să spun că a ajuns la spital, cu deshidratare, a trebuit să i se facă o perfuzie, a fost o chestie foarte serioasă”, a spus coprezentatoarea emisiunii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cartea este o continuare a romanului de debut al lui Wroblewski din 2008, The Story of Edgar Sawtelle.

Oprah Winfrey, vedetă

Vedeta se recuperează în prezent

În vârstă de 70 de ani, Oprah Winfrey se recuperează în prezent. Gayle King speră ca prietena ei să nu se supere că informaţiile au fost făcute publice:

„Sper că nu este supărată pe mine pentru că am spus asta", a spus prezentatoarea, potrivit NY Daily News.

În loc să fie intervievat de Oprah Winfrey, autorul a discutat despre noua sa carte cu cele trei gazde ale emisiunii populare din Statele Unite ale Americii.

Oprah Winfrey, vedetă

Oprah Winfrey a terminat recent turneul de presă pentru remake-ul The Color Purple

Contul de Instagram al Oprah Daily a publicat o declarație cu privire la starea vedetei:

„Doamna Winfrey se recuperează în urma unui virus stomacal și a primit o perfuzie din cauza deshidratării, la recomandarea medicului ei.

Ea se odihnește și se simte mai bine pe zi ce trece", se arată în declarația semnată de un purtător de cuvânt al lui Oprah.

În decembrie, Winfrey a declarat pentru revista People că folosește un medicament pentru slăbit. Printre efectele secundare se numără durerile de stomac.