Un bărbat beat a adormit între șinele de cale ferate. Momentele decisive în care a fost evitată o tragedie

Un bărbat beat a adormit între șinele de cale ferate. Momentele decisive în care a fost evitată o tragedie Sursa foto: Arhiva EVZ

Un bărbat beat, de 44 de ani, a fost scos de pe șinele de cale ferată de echipajul de pompieri de pe ambulanța SMURD. Acesta adormise acolo și refuza să părăsească zona.

Un bărbat beat a adormit între șinele de cale ferate

Este vorba despre un bărbat din Galați, care a adormit în cursul zilei de joi pe șinele de cale ferată. Pompierii au intervenit imediat. Mai exact, un bărbat a fost scos în ultima clipă de pe șinele de cale ferată de echipajul de pompieri. După ce a consumat alcool peste măsură, bărbatul a adormit pe unde a apucat, adică între șinele de tren.

Alerta a fost dată în jurul prânzului, atunci când o persoană a zărit pe cineva adormit pe șinele de cale ferată. Temându-se de ce ar putea să urmeze, a sunat imediat la 112.

Un bărbat beat a adormit între șinele de cale ferate. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Deplasați la fața locului, paramedicii au găsit un bărbat de 44 ani, în stare de ebrietate. Se pare că el adormise între şinele de cale ferată şi refuza să plece din acel loc periculos.

SMURD a avut parte de „o misiune mai puțin obișnuită”

În ultima clipă, salvatorii gălăţeni l-au convins să urce în ambulanţă. La scurt timp, pe acolo a trecut şi trenul dinspre Galaţi. În prezent, bărbatul este în afara oricărui pericol, sub supraveghere medicală, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi.

„O misiune mai puțin obișnuită a echipajului de pompieri de pe ambulanță SMURD. Apelul unei persoane care trecea prin zonă, a sesizat faptul ca un bărbat care pare sa fi consumat băuturi alcoolice, este căzut pe calea ferată a podului din zona Gării Bărboși.

Din fericire, colegii noștri l-au convins la timp să urce în ambulanță, pentru că la scurt timp a trecut și trenul dinspre Galați. Momentan, bărbatul este în afara oricărui pericol, sub supraveghere medicala, la Spitalul Clinic Judetean de Urgență Galați”, a transmis ISU Galați.