Tentativă de sinucidere la metrou. Un tânăr de 20 de ani s-a aruncat în fața unui tren. Update

Tentativă de sinucidere la metrou. Un tânăr de 20 de ani s-a aruncat în fața unui tren. Update Metrou. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Update:

Metrorex a anunțat că trenurile de metrou între stațiile Pipera și Aviatorilor și-au reluat cursul obișnuit, reluând programul normal la ora 20.20.

Această reluare vine după aproape două ore de funcționare în regim special, după ce un tânăr s-a aruncat pe șinele de metrou.

Tentativa de suicid a avut loc în jurul orei 18.45, iar la ora 19.11 compania de transport a anunțat că trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Știre inițială:

A fost panică la stația de metrou Aurel Vlaicu din zona Aviației, după ce un tânăr de 20 de ani a încercat, cel mai probabil, să-și ia viața.

Tânărul s-a aruncat pe șine, în fața unui tren, chiar în timp ce acesta intra în stație.

Un tânăr s-a aruncat în fața unui metrou

În data de 5 iunie 2024, Brigada de Poliție pentru Transportul Public din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a fost alertată cu privire la un incident petrecut într-o stație de metrou din Sectorul 1, unde s-a raportat că o persoană s-ar fi aruncat în calea trenului în timp ce acesta intra în stație.

Polițiștii de la Serviciul Metrou și echipele de prim-ajutor au intervenit rapid la locul incidentului pentru a salva persoana implicată. Nu se știe cu exactitate ce vârstă are băiatul, dar aceasta este estimată între 18 și 20 de ani.

Metrou

Metrou

Poliția Capitalei informează că ancheta este în desfășurare. Echipa de cercetare de la Brigada de Poliție pentru Transportul Public - Serviciul Poliție Metrou lucrează în continuare pentru a stabili cauzele și circumstanțele exacte ale evenimentului, potrivit știripesurse.ro.

O persoană a căzut pe șinele de tren la stația Eroilor

Reamintim că un al incident de acest tip a avut loc la sfârșitul lunii mai, când o persoană a căzut pe șinele de la metrou, în stația Eroilor.

Circulația a fost suspendată temporar, iar Metrorex a sugerat că incidentul ar fi putut fi o tentativă de suicid.

Bărbatul a fost ridicat imediat de pe șine și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Smurd

Smurd. Sursa foto: INQUAM_Photos

„Metrorex informează că astăzi, 27.05.2024, în jurul orei 13:30, în stația de metrou Eroilor 1, linia 3, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, au transmis atunci reprezentanții Metrorex.