Ce beneficii ai dacă alegi tapetul personalizat pentru casa ta

Ce beneficii ai dacă alegi tapetul personalizat pentru casa ta

Nu mai considerăm locuințele doar spații simple care să ne ofere un acoperiș deasupra capului. Ele sunt mult mai mult de atât! Dacă în vremuri trecute doar cei foarte bogați sau de sânge nobil își permiteau așa ceva, acum lucrurile s-au schimbat.

Orice om dorește o casă cât mai frumoasă, primitoare, decorată deosebit. De fapt, putem spune că proprietatea fiecăruia dintre noi este o extensie a personalității. Am început să ne dăm seama cum este o persoană doar intrând în casa sa.

De exemplu, dacă o casă are multe cărți, acolo stă un om cult. Dacă are multe flori, acolo stă o persoană romantică. Chiar și tapetul  poate da indicii despre cum ești tu de fapt. De fapt, acest tip de acoperire murală s-a întors iar în tendințe.

A fost la modă în mod deosebit în Anglia, în perioada Reginei Victoria. Totuși, deși deosebit de frumos, acesta era periculos, adesea fiind folosit plumbul pentru obținerea numitor culori. În prezent, tapetul este produs mai ușor și mai etic.

Ne puteți urmări și pe Google News

La mare căutare se află cel personalizat, fiind o alegere populară pentru mulți proprietari sau designeri de interior. Acesta nu este doar o metodă de a acoperi pereții, ci are numeroase beneficii.

Design unic pentru o casă autentică

Nu cred că este necesar să facem o dezbatere complicată pe acest subiect. Este absolut clar faptul că a folosi un tapet personalizat îți aduce un element central de unicitate. Poți să-i oferi casei tale acel aer autentic prin excelent, doar alegând un asemenea element focal.

Poți să pui tapet personalizat identic în toată casă, sau să alegi ceva unic pentru fiecare încăpere. De exemplu, in magazinul nostru online poți descoperi posibilități extraordinare în acest sens.

Dacă dorești tapet personalizat pentru copii, vei rămâne surprins de ceea ce vei putea crea cu produsele din magazinul nostru. În loc să te limitezi la modelele standard disponibile în comerț, tapetul personalizat îți permite să experimentezi.

Poți alege culori, modele, texturi care se potrivesc perfect cu ceea ce ai în minte. Și vei vedea că noi nu lasăm la voia întâmplării niciun aspect. Tapetul personalizat de la furnizorii nostri oferă o versatilitate extraordinară în design.

Poți alege un stil modern, clasic, eclectic, sau poți crea ace tapet care se aliniază perfect cu tematică camerei.

Creează un punct focal într-un mod simplu

Cum spuneam mai sus, tapetul are atâtea avantaje. Doar prin simpla lui utilizare poți atrage imediat atenția. Tapetul personalizat poate servi acestui scop, fără a mai fi nevoie de alte elemente. Mai mult ca sigur tapetul nostru are acest beneficiu.

Fiind de foarte bună calitate, cu metode de imprimare moderne, tapetul oferit de ei atrage imediat toate privirile. Mai mult, are puterea de a schimba complet atmosfera unei camere. De exemplu, dacă îți dorești  acea atmosfera de liniște, alege un tapet în nuanțe pastelate. Pentru camera unui copil, poți alege ceva care să-i stimuleze imaginația.

De exemplu, poți opta pentru tapet cu ursuleți, planete, zâne, animale. Posibilitățile sunt nelimitate, putând fi ajustate pentru a crea atmosfera dorită în fiecare încăpere.

O opțiune mai rezistentă în timp

Pentru că tot recomandăm produsele magazinului nostru pentru alegerea tapetului personalizat, trebuie să mai specificăm și alte avantaje. Tapetul personalizat de calitate este realizat din materiale care rezistă în timp.

La noi, tapetul este printat pe 5 texturi diferite, fiind făcut dintr-o singură bucată. Mai mult, pentru cei care doresc tapet în baie sau bucătărie, venim cu tehnologia Wet System. Tapetul este imprimat pe fibră de sticlă precum și rășină bicomponentă. Adezivul folosit este unul special.

Pe lângă aspectul frumos, totul este rezistent la umezeală. Tapetul nostru este ușor de curățat. El rezistă în timp, având o garanție de 15 ani. Spre deosebire de vopseaua obișnuită, tapetul personalizat nu se decolorează și nu se deteriorează ușor.

Tapetul personalizat poate fi aplicat pe diverse suprafețe, inclusiv pe tavan. Această îți oferă flexibilitatea de a experimenta, creând astfel acele decoruri neconvenționale pe care le dorești. 

Un element perfect pentru un plus de valoare

E frumos, e ușor de întreținut, e un element de design. Însă îl putem considera și o adevărată investiție pentru că un tapet de calitate poate crește valoarea locuinței. De fapt, este metoda preferată pentru un apartament de închiriat.

Acesta va arăta foarte frumos și va fi ușor de înlocuit dacă este deteriorat. Este ideal și pentru potențialii cumpărători dacă dorești să-ți vinzi proprietatea. Deci, tapetul nostru  personalizat poate face că locuința ta să iasă în evidență pe piața imobiliară.

Benefic pentru starea ta de bine

Locuința ta este acel loc căruia trebuie să-i spui “acasă”. Asta înseamnă să știi să combini fiecare element în parte pentru a crea starea de bine. Putem spune că fiecare om poate să își creeze propriul Feng Shui.  Un interior decor perfect poate avea un impact pozitiv asupra bunăstării. Culorile, modelele, texturile alese pot influența modul în care te simți. 

Concluzii despre tapetul personalizat

Acum te-ai lămurit de faptul că a alege un tapet personalizat pentru casa ta este un câștig. Ai unicitate, calitate, bunăstare adică tot ce îți trebuie pentru o investiție profitabilă. Tapetul nostru îți oferă multe posibilități de a crea ceva autentic în casă ta.

Poți să-l alegi pentru camera copilului, pentru baie, pentru living sau dormitor. Dacă tapetul de serie nu îți oferă nici opțiuni, nici rezistență, al nostru acoperă toate dorințele tale. Indiferent de stilul pe care îl preferi, tapetul personalizat te ajută să creezi acel mediu care îți va aduce liniștea.

Astfel, investind în tapetul nostru personalizat, înseamnă un adevărat câștig pe termen lung !