Prințesa Kate, așteptată în viața publică. Ce se întâmplă la Palat

Prințesa Kate, așteptată în viața publică. Ce se întâmplă la Palat Sursa: Express

Kate Middleton, Prințesa de Wales, nu va mai participa la niciun eveniment public în următoarele luni. Ea își va relua îndatoririle regale după finalul acestui an și numai după ce va primi acordul echipei sale medicale.

Prințesa de Wales trece prin clipe grele

Designerul Amaia Arrieta, una din prietenele cuplului regal, a mărturisit că atât Kate, cât și Prințul William „trec prin momente dificile”, din cauza diagnosticului pe care Prințesa de Wales l-a primit din partea medicilor în ianuarie 2024.

„Am inima zdrobită în acest moment, cred că trec prin iad, sper să se întoarcă”, a dezvăluit aceasta pentru Telegraph.

„Munca la proiectele Prințului și Prințesei este „întotdeauna în desfășurare”. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul evoluției activității Grupului de lucru și a văzut raportul”, a transmis și purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Ne puteți urmări și pe Google News
kate si william

Kate şi William. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Kate continuă supervizarea proiectelor de la distanță

La rândul său, un consilier a Casei Regale britanice a dezvăluit că Prințesa de Wales continuă se să intereseze de proiectele în care este implicată. Ea a ales însă, să contribuie de la distanță, deoarece are nevoie în acest moment de intimitate și sprijin în recuperare.

„Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta este un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici.

Acesta este un alt moment crucial pentru efortul Prințesei de Wales în ceea ce privește proiectul educației timpurii și înțeleg că și-a exprimat recunoștința pentru progresele înregistrate și pentru toate persoanele implicate în proiect”, a declarat Christian Guy, directorul executiv al centrului pentru educație timpurie.