Ce mai cucerește Adrian Alexandrov în timp ce Elena Udrea e după gratii. Imagini de colecție

Ce mai cucerește Adrian Alexandrov în timp ce Elena Udrea e după gratii. Imagini de colecție Sursă Instagram

Adrian Alexandrov nu stă locului, nici cât iubita sa este după gratii, așa că a cucerit un nou traseu montan. Acesta s-a fotografiat după ce a ajuns la Crucea Mică din Piatra Craiului. De altfel nu este primul traseu montan pe care acesta îl face. El este un pasionat și al sporturilor extreme și practică ocazional și flyboarding.

Doar că de când iubita lui a ajuns după gratii, Alexandrov și-a luat rolul de tată foarte în serios. Drept urmare, fiica lui și-a petrecut majoritatea timpului în prezența lui. Ocazional, bărbatul mai postează poze cu fetița, dar aparițiile pe rețele sunt destul de rare.

Alexandrov un tată exemplar, mai ales că Elena Udrea se află după gratii

Cert este că cei doi merg săptămânal la închisoare unde se află Elena Udrea pentru a o vizita. De fiecare dată cei doi încearcă să facă vizita fetiței cât mai plăcută, având în vedere situația deloc confortabilă în care se află mama ei. Cert este că din momentul în care s-a născut Adrian Alexandrov a fost trup și suflet pentru cea mică.

Mai ales că la numai 8 zile după ce a dat naștere Elena Udrea a fost închisă în Costa Rica. Pentru a fi extrădată în România. Drept urmare bărbatul a fost cel care mergea la vizită zilnic pentru a-i asigura fetiței laptele matern de care avea atâta nevoie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Instagram

Elena Udrea mai are de stat câțiva ani în închisoare

Alături de mama Elenei, cei doi au avut grijă de cea mică până când fostul ministru a fost eliberat din închisoare. Doar că în cele din urmă Elena Udrea a decis să se întoarcă în România.

Iar în momentul în care s-a judecat dosarul Gala Bute, fostului ministru i-a rămas aceiași condamnare. Respectiv de 6 ani pentru fapte de corupție. În acest moment Udrea, se află în penitenciarul Târgșor acolo unde își ispășește această pedeapsă.