Daniel Niculae, mesaj cu subînțeles, după ce Dan Șucu a anunțat că va face „revoluție” la Rapid

Daniel Niculae, mesaj cu subînțeles, după ce Dan Șucu a anunțat că va face „revoluție” la Rapid Dan Șucu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Dan Șucu a anunțat ca vor urma decizii definitorii la Rapid. Principalul finanțator al echipei din Giulești s-a arătat dezamăgit de rezultatele formației. Astfel, afaceristul a promis că va face schimbări majore atât în ceea ce îi privește pe jucători, cât și la nivel administrativ. Daniel Niculae a reacționat în urma acestui anunț.

Daniel Niculae a reacționat după anunțul făcut de Dan Șucu

Principalul finanțator al Rapidului a transmis că următoarele trei etape vor fi definitorii pentru jucători. De asemenea, acesta a fost ferm și în ceea ce îi privește staff-ul administrativ.

Comunicatul lui Dan Șucu a ridicat mai multe semne de întrebare atât în rândul celor din echipă, cât și în cel al suporterilor.  Ultimul anunț al finanțatorului are legătură și cu situația lui Daniel Niculae, actual președinte al echipei din Giulești.

Tensiuni la Rapid

La câteva ore după anunțul lui Dan Șucu, Daniel Niculae a postat un mesaj sugestiv pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Lupta continuă!”, a transmis președintele echipei din Giulești, făcând referire la versurile unei melodii lansate de La Familia.

Daniel Niculae

Sursa foto: Instagram

Principalul finanțator al Rapidului a transmis că va interveni inclusiv în „zona sportivă”. Astfel, acesta a precizat că toți jucătorii vor fi evaluați în ultimele 3 partide ale sezonului.

Dan Șucu face revoluție în Giulești

Conform anunțului făcut de afacerist, jucătorii care nu vor avea rezultatele așteptate, vor pleca. Conform acestuia, decizia va fi una fermă,  ”indiferent de contractul pe care îl au semnat în acest moment”.

Mai mult, Dan Șucu a promis schimbări și în zona administrativă a clubului.

Rapid București este în criză

Sursa foto: Facebook

„Faptul că nu am reușit să atingem niciunul dintre obiectivele propuse pentru acest sezon este dezamăgitor pentru noi toți - pentru dumneavoastră, suporterii, pentru angajații clubului, cât și pentru cei doi acționari, în egală măsură.

Rezultatele proaste din acest an, în condițiile în care investițiile au crescut substanțial, necesită o regândire completă a modului în care evaluăm performanța tuturor colegilor din departamentul sportiv: jucători, antrenori, staff tehnic, manageri.

Să fiu clar, în orice firmă (un club sportiv este și el o firmă), evaluarea permanentă, obiectivă și riguroasă a tuturor angajaților stă la baza performanței. Această evaluare este făcută întotdeauna de manageri pentru angajați.(…) Am mai spus-o și o repet: manageri băieți buni nu există! Exista doar manageri corecți, care mulțumesc celor care merită să primească mulțumiri și care îi sancționează pe cei care merită sancționați.", a scris Dan Șucu pe pagina oficială de Facebook a Rapidului.