Universitatea Craiova va avea un nou antrenor. Mihai Rotaru s-a ocupat deja de tot

Universitatea Craiova va avea un nou antrenor. Mihai Rotaru s-a ocupat deja de tot Mihai Rotaru. Sursa foto: Arhiva EVZ

Costel Gâlcă (52 de ani) a bătut palma cu Mihai Rotaru și va fi noul antrenor al Universității Craiova. Părțile au convenit asupra unui contract pe doi ani. Acesta va avea la Universitatea Craiova un salariu mare pentru nivelul SuperLigii, de 20.000 de euro pe lună. El ar putea antrena echipa chiar de azi, 17 aprilie.

Debutul noului antrenor al Universității Craiova s-ar produce duminică, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi.

Mirel Rădoi a refuzat Universitatea Craiova

După demiterea lui Ivaylo Petev, Mihai Rotaru a negociat și cu Mirel Rădoi, antrenor care a pregătit-o pe Universitatea Craiova în 2022 și care s-a despărțit de curând de Al-Jazira. Cu toate astea, el n-a fost interesat de oferta lui Rotaru, potrivit Fanatik.

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova, Sursa Foto: Facebook

Cine este Costel Gâlcă

În România, Costel Gâlcă a mai antrenat-o doar pe FCSB. El a pregătit echipa lui Gigi Becali în perioada iunie 2014 – iunie 2015, reușind să își treacă în cont campionatul, Cupa României și Cupa Ligii României. Gâlcă a debutat în antrenorat pe banca celor de la Almeria B. Ulterior, fostul internațional român a pregătit echipa U17 a naționalei României. Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Vejle, Al-Hazem și Radomiak Radom sunt celelalte cluburi din cariera de antrenor a lui Gâlcă.

Ne puteți urmări și pe Google News
costel galca.

Sursa foto captură ecran

Costel Gâlcă, despre Universitatea Craiova

Gâlcă a declarat că Universitatea Craiova este o echipă foarte bună, dar că are nevoie de noi transferuri. El a mai spus că antrenorul trebuie să fie liderul din vestiar și să motiveze jucătorii pentru a da tot ce este mai bun.

„Sunt dispus să mă întorc în fotbalul românesc, dar nu în orice condiții. Să ajungem la un acord comun. Cred că antrenorul trebuie să fie antrenor, să ia decizii și în interesul clubului, dar trebuie să fie liderul din vestiar. Craiova are niște condiții, este o echipă care își propune să se bată la titlu și să câștige titlu. Orice antrenor care vine la Craiova știe de ce vine.

Deocamdată, din România, e interes doar de la Universitatea Craiova. Sunt multe schimbări, dar pentru că nu am fost acolo, nu știu ce s-a întâmplat. Antrenorul care a fost acolo este unul foarte bun.

Cu siguranță că pe anumite posturi ar fi bineveniți anumiți jucători. Vom vedea. Dacă ajung să vorbesc, o să știți după aceea. În țările arabe am câștigat cel mai bine, desigur. Mult mai bine decât în La Liga”, a declarat Costel Gâlcă.