Dorinel Munteanu a lovit iar în minutul 94. FC Voluntari-Oțelul Galați 1-1, în play-out

Dorinel Munteanu a lovit iar în minutul 94. FC Voluntari-Oțelul Galați 1-1, în play-out Sursă foto: Facebook

Oțelul Galați și FC Voluntari au remizat într-un meci care a contat pentru etapa a 4-a din play-outul Superligii. Elevii lui Dorinel Munteanu au reușit egalarea pe finalul partidei. Se pare că gălățenii au prins gustul golurilor înscrise în ultimele minute de joc.

Oțelul a câștigat un punct important la Voluntari

Dunărenii au trecut de Dinamo în etapa precedentă cu un gol înscris în ultima fază a meciului. Dorinel Munteanu și-a văzut elevii dominați în primele 45 de minute. Echipa tehnicianului Florin Pîrvu a stat mai bine în teren și au căutat victoria încă din primele minute ale jocului.

Echipa calificată în semifinale, FC Voluntari, a deschis scorul în minutul 20. Dumiter a păcălit apărarea dunăreană și a scăpat singur cu portarul galățean. Dumiter a dejucat ieșirea la ofsaid și a reușit să modifice tabela în minutul 20. Elevii lui Dorinel Munteanu au avut o replică timidă în minutul 25, însă Tănasă, marcatorul din meciul cu Dinamo, a trimis pe lângă poartă din preajma suprafeței de pedeapsă.

Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu Sursa foto: CSU Oțelul Galați

Cum ocaziile se răzbună în fotbal, Dumiter a fost la un pas să ducă scorul la 2-0 în favoarea celor de la Voluntari, însă atacantul a ratat cu poarta goală spre exasperarea tehnicianului Florin Pîrvu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oțelul a repetat scenariul de la Galați și cu Voluntari

După reluarea meciului Oțelul Galația arătat un alt fotbal. Dorinel Munteanu a reușit să-și motiveze jucătorii. Dunărenii au dominat a doua repriză, iar acest lucru s-a văzut pentru prima oară în minutul 55, când Bodișteanu a expediat un șut din 12 metri, însă portarul ilfovenilor a fost la post.

Din minutul 55 Oțelul Galați a confiscat mingea, iar Cisse a mai trecut o ocazi în dreptul gălățenilor cu o lovitură de cap trimisă în bară. În minutul 94, FC Voluntari se pregătea să deschidă șampania, însă Lameira a stricat sărbătoarea ilfovenilor cu șut excelent trimis lângă bară de la marginea careului. Meciul s-a terminat 1-1, iar lupta pentru salvare de la retrogradare devine tot mai intensă.

FC Voluntari-Oțelul Galați

Sursă foto: Arhiva EvZ

Dorinel Munteanu a scăpat de emoțiile retrogradării

Elevii lui Dorinel Munteanu au acumulat 26 de puncte, la egalitate Hermannstadt, ocupanta locului 1 din play-out. FC Voluntari este pe locul 6 cu 21 de puncte, poziție care îi asigură prezența în Superliga. Oțelul are trei victorii și un egal în play-out, iar FC Voluntari venea după două victorii.

În confruntările directe din campionat ambele meciuri s-au încheiat la egalitate 2-2 la Galați și 1-1 în Voluntari. După meciul de astăzi, echipa antrenată de Florin Pîrvu a scăpat printre degete o victorie care o plasa la șapte lungimi de undă de Dinamo și nouă puncte de Botoșani. potrivit GSP.