Incident la Arena Naţională. Ionel Ganea, urcat în maşina Poliţiei înainte de România - Irlanda de Nord

Incident la Arena Naţională. Ionel Ganea, urcat în maşina Poliţiei înainte de România - Irlanda de Nord Sursa foto: Dreamstime.com

Ionel Ganea, fostul internațional român în vârstă de 50 de ani, a fost urcat într-o mașină a Poliției cu puțin timp înaintea începerii meciului amical dintre România și Irlanda de Nord de pe Arena Națională.

Totul a început după ce, cu aproximativ jumătate de oră înaintea partidei, în timp ce se îndrepta cu mașina către parcare, fostul internațional „tricolor” a fost implicat într-un schimb de replici cu polițiștii prezenți în perimetru.

Ionel Ganea, schimb de replici acid cu polițiștii

Ganea și soția sa, Monica, erau printre cei așteptați să se alăture celor 30.000 de spectatori la Arena Națională pentru meciul amical dintre România și Irlanda de Nord.

Întâmplarea a avut loc în curtea interioară a Arenei Naționale, pe aleile care deveniseră aglomerate cu aproximativ 40-45 de minute înainte de începerea meciului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ionel Ganea a sosit cu mașina și se pare că nu a oprit la semnalele agenților, care probabil îi solicitau să se oprească pentru control sau să prezinte actele.

Ionel Ganea

Arena Națională. Sursa foto: arhivă EVZ

Jandarmii au intervenit pentru a-l calma

Ganea a fost coborât din mașina sa personală, ridicat de polițiști și plasat pe bancheta din spate a mașinii de poliție.

Fostul fotbalist nu s-a lăsat ușor, a opus rezistență, așa că fost necesară intervenția jandarmilor pentru a-l calma.

Se pare că acesta ar fi încălcat regulile de circulație înainte de a ajunge la Arena Națională, deoarece polițiștii îl urmăriseră până acolo.

Ionel Ganea

Sursa foto: Arhiva EVZ

Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «Pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «Vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuare.

Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic... pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat Monica, soția lui Ionel Ganea, la câteva momente după incident, potrivit gsp.ro.