Ianis Hagi nu dă nicio șansă României la Euro 2024. Când și-a stabilit data nunții

Ianis Hagi nu dă nicio șansă României la Euro 2024. Când și-a stabilit data nunții Ianis Hagi și Elena. Sursa foto: Captură video

Ianis Hagi se va căsători religios anul acesta cu Elena Tănase, cei doi stabilind data exactă la care va avea loc marele eveniment.

Fiul lui Gică Hagi și aleasa inimii sale au hotărât să-și împletească viețile într-un legământ religios pe 14 iulie, aceeași zi cu finala mare a Euro 2024. Această alegere poate fi interpretată ca o lipsă de încredere din partea lui Ianis în șansele echipei naționale a României la acest important Campionat European.

Ianis Hagi se căsătorește cu Elena Tănase pe 14 iulie

Cei doi s-au căsătorit civil în ziua de Crăciun și au organizat o petrecere la care au participat peste 400 de invitați. Printre aceștia s-au numărat personalități importante din lumea sportului românesc.

În vară, va avea loc o altă petrecere, alături de cununia religioasă. De această dată, Elena Tănase și Ianis Hagi au stabilit și un dress code pentru invitați, care vor trebui să se încadreze în stilul black tie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, domnii vor trebuie să aibă costume de culori închise, cămașă albă și papion. În același timp doamnele vor trebui să poarte rochii negre, mov, aurii sau argintii, potrivit Cancan.

Ianis Hagi

Ianis Hagi și Elena Tănase. Sursa foto: Instagram

Cât a fost darul de nuntă la cununia celor doi

Doar aranjamentul floral de la petrecere a fost 50.000 de euro, iar în total, cununia ar fi costat în jur de 200.000 de euro, cu tot cu onorariul primit de artiștii care au cântat.

Ianis Hagi și Elena Tănase au avut 400 de invitați, iar fiecare cuplu ar fi pus în plic de la 3.000 de euro în sus.

Ianis Hagi

Sursa foto: Instagram/ Ianis Hagi

Fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase în luna iunie 2023, la Paris. Doar pentru inelul cu diamant, fotbalistul lui Alaves ar fi plătit 50.000 de euro. În vacanța din Paris, fiul lui Gică Hagi a cheltuit peste 100.000 de euro.

Imediat după, la mijlocul lunii octombrie, Ianis Hagi și Elena Tănase au avut petrecerea de logodnă, cu muzică machedonească și cu respectarea tradițiilor.