Cum a sărbătorit Pescobar, după ce a devenit pentru a doua oară tată

Cum a sărbătorit Pescobar, după ce a devenit pentru a doua oară tată PescobarSursa Foto: Arhiva EVZ

Pescobar a devenit zilele trecute tată de băiat, iar venirea celui mic pe lume l-a adus în culmea fericirii pe patronul de la Taverna Racilor. Astfel că, acesta a ținut să sărbătorească totul în stil mare.

Paul Nicolau și Gianina Crișan, care anterior și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, au decis acum să fie mai deschiși în aparițiile lor publice și în declarațiile lor, având în vedere evenimentele recente.

Pescobar a devenit tată pentru a doua oară

Așa că, patronul de la Taverna Racilor a împărtășit marea veste cu toți urmăritorii din online, iar apoi a dat o petrecere de zile mari în cinstea băiatului său.

Afaceristul și-a chemat toți angajații la serviciu, însă nu pentru a-i pune la muncă, ci pentru a sărbători împreună cu el marea veste.

Ne puteți urmări și pe Google News

În clipurile postate pe rețelele sociale de Pescobar se poate observa zâmbetul larg de pe fața acestuia, semn că a așteptat nerăbdător să aibă un băiat.

Pescobar

Sursa foto: Instagram/ Gianina Crișan

Afaceristul a scos cele mai bune băuturi

Generos, afaceristul a deschis sticlele mari de șampanie și a invitat pe toată lumea să se bucure.

„Să îmi trăiască băiatul, să fie sănătos! Să vă trăiască și vouă tot ce iubiți! Doamne ajută la toată lumea! Pescobar e fericit”, a fost toastul pe care l-a ținut Pescobar.

Afaceristul a devenit tată pentru a doua oară. El mai are o fată din prima sa căsnicie și spune că încearcă să se înțeleagă cât de bine poate cu fosta soție, de dragul fiicei lor.

Pescobar

Sursa foto: Paul Nicolau / facebook

Pescobar și fosta soție merg împreună în vacanțe

Chiar dacă au divorțat și nu mai există nicio legătură sentimentală între ei, cei doi foști soți își petrec destul de mult timp împreună. Aceștia călătoresc în vacanțe alături de fiica lor, astfel încât cea mică să simtă lipsa părinților.

„Da, suntem. Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant.

Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam. Decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, spunea Pescobar în urmă cu ceva timp.